logo
امروز : دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۳۰
[ شناسه خبر : ۴۱۷۶ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان:

چهار دستگاه خودرو حامل قاچاق کالا در زنجان توقیف شد

چهار-دستگاه-خودرو-حامل-قاچاق-کالا-در-زنجان-توقیف-شد

جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان با اشاره به برخورد نیروی انتظامی با قاچاقچیان کالا در زنجان گفت: چهار دستگاه خودرو حامل قاچاق کالا در زنجان توقیف شد.

جعفر كردلو در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به افزایش برخورد نیروی انتظامی با قاچاق کالا اظهار کرد: چهار دستگاه کالای حامل قاچاق در زنجان کشف و ضبظ شدند.

وی با اشاره به ارزش ریالی کالا‌های کشف شده گفت: این محموله‌ها به ارزش بیش از یک میلیارد ریال بودند.

جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان بیان کرد: محموله‌های کشف شده از انواع البسه قاچاق که چهار خودرو در محور زنجان- ایجرود توقیف شدند.

وی بیان کرد: در راستاي تحقق منويات مقام معظم رهبري در خصوص مبارزه جدي با قاچاق کالاي و حمايت از توليد داخلي‌، ماموران انتظامي شهرستان ايجرود حين کنترل محورهای مواصلاتی در محور زنجان‌- بيجار به چهار دستگاه خودرو از نوع سواري مشکوک و جهت بررسی بیشتر به راننده خودروها دستور توقف داده شد.

کردلو افزود: قاچاقچيان ابتدا كالاي قاچاق را به صورت كلي و به منظور دور زدن قانون به محل‌هاي از پيش تعيين شده منتقل و سپس به وسيله خودرو‌هاي‌ سبك قاچاق مي‌كردند‌.

وی خاطر نشان کرد: پليس با اقدامات فني پليسي خودرو‌هاي قاچاقچيان را شناسايي و در بازرسي از آنها انواع البسه قاچاق كشف كردند.

‌جانشين فرمانده انتظامي استان زنجان افزود: در اين راستا از متهمان دو هزار و 400 ثوب انواع البسه به ارزش بيش از يك ميليارد ريال كشف شد.

اين مقام انتظامي با اعلام اينكه متهمان دستگير شده پس از تشکیل پرونده به مرجع قضايي معرفي شدند گفت: پليس در سطح استان با جديت با قاچاقچيان و سود جويان مقابله مي‌كند‌. 

//ع

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر