logo
امروز : دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۲:۵۲
[ شناسه خبر : ۳۹۲۲ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
نماینده مردم خدابنده در مجلس:

منتظر کلنگ‌زنی و احداث بیمارستان شهرستان خدابنده هستیم

منتظر-کلنگ‌زنی-و-احداث-بیمارستان-شهرستان-خدابنده-هستیم

نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اخذ مجوز بیمارستان خدابنده گفت: منتظر کلنگ‌زنی و احداث این بیمارستان هستیم.

به گزارش موج رسا; احمد بیگدلی امروز در آئین تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی  استان زنجان با گرامیداشت یاد و خاطره دفاع مقدس و تسلیت سوگواری سرور و سالار شهیدان اظهار کرد: یکی از شاخصه‌های دفاع مقدس وحدت، انسجام و در کنار هم بودن مردم بود.

وی با بیان اینکه در وزارت بهداشت دولت یازدهم و دوازدهم آرمانها  اهداف امام راحل، شهدا و ایثارگران پیگیری شده است، افزود: یکی از اقداماتی که دولت می‌تواند به آن افتخار کند، طرح تحول سلامت و اقدامات انجام شده در این حوزه است.

نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی با ابراز اینکه طرح تحول سلامت کمبودهای سالهای گذشته را جبران کرد، گفت: آرزوی مقام معظم رهبری در اینکه بیمار نباید دردی جز درد بیماری داشته باشد، به ثمر نشسته است.

وی با اشاره به اینکه ما در مجلس با افتخار از وزیر بهداشت دفاع کردیم، خاطرنشان کرد: برنامه طرح تحول سلامت در دوران رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز مانند گذشته باید پیش برود.

بیگدلی با بیان اینکه موفقیت‌های بزرگی در حوزه بهداشت و درمان حاصل شده است، ابراز کرد: این موفقیت‌ها با همسویی و همدلی مسئولان به دست آمده است.

وی با تاکید بر توجه به بحث بهداشت و درمان مناطق محروم تصریح کرد: باید از تلاشهای علیرضا بیگلری رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان تشکر کرد.

نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اخذ مجوز احداث بیمارستان خدابنده اظهار کرد: مجوز این بیمارستان با تلاش تمامی مسئولان اخذ شده و امیدواریم شاهد کلنگ‌زنی و احداث این بیمارستان باشیم.

//س

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر