logo
امروز : پنجشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ ساعت ۶:۰۴
نَفَسهاى آدمى گامهاى او به سوى مرگ است. نهج البلاغه، ص ۴۸۰، حکمت 74
[ 2022/5/19 ] [ 17 شوال 1443 ]
شناسه خبر : ۲۶۱۹۲
مدیر گروه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان:

نظارت بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی در شب‌های قدر/ قنادی‌ها زیر ذربین کارشناسان بهداشتی قرار دارند

نظارت-بر-اجرای-پروتکل‌های-بهداشتی-در-شب‌های-قدر-قنادی‌ها-زیر-ذربین-کارشناسان-بهداشتی-قرار-دارند
مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: با توجه به بازگشایی مساجد و حضور گسترده مردم در این مکان‌ها در شب‌های قدر، باید برخی امور جهت ممانعت از ابتلا و شیوع بیماری کرونا رعایت شود، بنابراین باید برای هر فرد ۴ متر مربع فضا وجود داشته باشد و فاصله گذاری اجتماعی رعایت شود.

جلیل نصیری در گفت‌و‌گو با خبرنگار موج رسا; با بیان اینکه از ۱۴ فروردین ماه تا ۱۴ اردیبهشت ماه طرح سلامت در ماه مبارک رمضان در سطح استان اجرا می‌شود، اظهار داشت: این طرح از ساعت ۸ صبح تا ۸ عصر اجرا می‌شود اما به دلیل اینکه در ماه رمضان فعالیت رستوران ها تا ۱۰ شب نیز ادامه دارد است گاها بازرسی تا ساعت ۱۰ شب نیز ادامه دار می‌باشد.

وی با بیان اینکه بازرسی ها در روز‌های تعطیل نیز انجام می شود، افزود: طبق دستورات وزارت بهداشت ما ملزم به اجرای برخی برنامه ها هستیم و باید طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا انجام شود، بنابراین باید در مکان‌هایی که تجمعات وجود دارد باید مباحثی همچون تهویه مناسب رعایت شود.

مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: با توجه به بازگشایی مساجد و حضور گسترده مردم در این مکان‌ها در شب‌های قدر، باید برخی امور جهت ممانعت از ابتلا و شیوع بیماری کرونا رعایت شود، بنابراین باید برای هر فرد ۴ متر مربع فضا وجود داشته باشد و فاصله گذاری اجتماعی رعایت شود.

وی با بیان اینکه کارشناسان محیط در شب‌های قدر نیز در مساجد، حسینه ها حضور می یابند و بازرسی ها را انجام می‌دهند، عنوان کرد: اگر اندکی عادی انگاری انجام شود ممکن است دوباره شاهد گسترش شیوع ویروس کرونا باشیم.

نصیری همچنین با بیان اینکه در طول ایام ماه مبارک رمضان برخی رستوران ها در تهیه غذای بهداشتی و سالم تخلف کرده‌اند، عنوان کرد: برای متخلفان پرونده قضایی تشکیل شده و حتی تعدادی از رستوران‌های تهیه غذا به دلیل عدم رعایت دستورات بهداشتی و استفاده از مواد غذایی فاسد پلمپ شده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه قنادی ها نیز به دلیل استقبال خرید برای زولبیا و بامیه فعالیت بیشتری دارند و نیازمند نظارت جدی هستند، گفت: کارشناسان بهداشت محیط ملزم هستند تا نمونه برداری از محصولات تولیدی انجام دهند با این شرایط در صورت بروز تخلف پرونده تشکیل می‌شود و برخورد انجام می گیرد.

مدیر گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با اشاره به اینکه نیروی انتظامی، سازمان صمت، اتاق اصناف در بازدید ها به صورت موردی شرکت می‌کنند، تاکید کرد: جلساتی با معاونت غذا و دارو برگزار شده تا نمونه‌برداری که توسط کارشناسان انجام می‌شود توسط غذا و دارو مورد آزمایش قرار گیرد و نتیجه اعلام شود./ب

انتهای پیام/

نظرات
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند. *