logo
امروز : پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۰۹
[ شناسه خبر : ۲۵۴۱۵ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار استان زنجان:

افزایش ۹۰ درصدی قیمت برنج ایرانی/ قیمت آجیل و خشکبار به ثبات رسیده است

افزایش-۹۰-درصدی-قیمت-برنج-ایرانی-قیمت-آجیل-و-خشکبار-به-ثبات-رسیده-است
رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار استان زنجان با اشاره به قیمت برنج ایرانی و خارجی، گفت: قیمت برنج ایرانی نسبت به سال قبل ۹۰ درصد افزایش داشته است.

مرتضی انتصار در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با بیان اینکه خشکبار و آجیل به‌اندازه کافی در بازار وجود دارد، اظهار کرد: قیمت‌های آجیل و خشکبار تا حدودی به ثبات رسیده است.

وی با بیان اینکه باتوجه‌به گرانی و رکود بازار مشتری آجیل و خشکبار کاهش پیدا کرده است، ابراز کرد: متوسط قیمت آجیل نسبت به مدت مشابه سال گذشته 30 تا 40 درصد افزایش پیدا کرده است.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار استان زنجان با بیان اینکه کارخانه‌های برنج‌کوبی در افزایش قیمت برنج تا حدودی مؤثر هستند اما تأثیرشان زیاد نیست و شاید بتوان گفت 15 درصد تأثیر دارند، تصریح کرد: برنج‌های خارجی نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد افزایش قیمت داشته است.

وی با بیان اینکه یکی از عوامل گرانی برنج ایرانی خشکسالی و کمبود آب است، عنوان کرد: باتوجه‌به کمبود آب در جنوب کشور برنج عنبربو کمتر کشت شد.

انتصار با اشاره به اینکه به دلیل کمبود آب بیش از 50 درصد کشت برنج در جنوب کشور کاهش پیدا کرد، ادامه داد: کاهش کشت برنج عنبربو باعث افزایش تقاضا برنج شمال شد.

وی با اشاره به افزایش هزینه‌ها در کشت برنج، افزود: کشت دوم برنج امسال بسیار کم بود.

رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار استان زنجان با بیان اینکه دلیل اصلی افزایش قیمت برنج ایرانی کاهش کشت برنج در کشور است، ابراز کرد: قیمت برنج ایرانی نسبت به مدت مشابه سال گذشته۹۰ درصد افزایش پیدا کرده است.//ک

انتهای پیام/

فرم ارسال نظر