logo
امروز : جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۴:۳۷
[ شناسه خبر : ۲۳۴۳۴ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 4 دقیقه ]
امام جمعه ابهر:

جهاد علمی و پژوهشی علامه حسن‌زاده آملی الگویی جاودانه برای جویندگان راه حق است

جهاد-علمی-و-پژوهشی-علامه-حسن‌زاده-آملی-الگویی-جاودانه-برای-جویندگان-راه-حق-است-
امام جمعه ابهر گفت: جهاد علمی و پژوهشی، تلاش تألیفی، سلوک روحانی، اخلاق الهی و محفل انس و بیانات شیرین و درس آموز علامه حسن‌زاده آملی الگویی جاودانه برای همه کسانی است که در راه علم و معرفت و سلوک ربانی گام می‌نهند و چشم به قله‌های آن می‌‌دوزند.

به گزارش موج رسا; حجت‌الاسلام جعفر رحیمی امروز در خطبه‌های نماز جمعه شهر ابهر با تسلیت ایام ارتحال جانسوز پیامبر اکرم(ص) و  شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا (ع)، اظهارداشت: با نگاهی به‌مضمون رسالت‌های الهی، می‌بینیم که در طول تاریخ نبوت‌ها و رسالت‌ها، این خطِ روشن دست به‌دست آمده تا به‌نبی مکرم اسلام رسیده است.

وی ادامه داد: در خصوص این خط روشن در اول دعای ندبه با این مضمون اشاره شده است که «اللَّهُمَّ لَكَ الْحَمْدُ عَلَی مَا جَرَی بِهِ قَضَاؤُكَ فِی أَوْلِیَائِكَ» به این معنا که خداوندا، ستایش تو را برای آنچه که به‌سبب آن، قضای تو درباره اولیائت جاری شد. خطیب جمعه ابهر بیان داشت: مضمون رسالت عبارت است از دین خدا در حقیقت شکل دادن، جهت دادن و قالب بخشیدن به‌ همه تلاش‌های انسانی است و در نگاه به‌ یک جامعه انسانی متوجه می‌شویم که انسان‌ها در این جامعه، فعالیت‌هایی متنوع و گوناگونی دارند، برای مسائل شخصی‌شان، برای مسائل عاطفی‌شان، برای مسائل معیشتی‌شان، و برای مسائل عمومی‌شان فعالیت می‌کنند.
امام جمعه ابهر با بیان اینکه دین، همه فعالیت‌های انسان را جهت‌دهی کرده و آنها را هدایت می‌کند، افزود: دین همواره به‌کمک خِرد انسانی می‌شتابد تا انسان بتواند این فعالیت‌ها را طوری تنظیم کند که سعادت او را در دنیا و آخرت تأمین کند.
حجت‌الاسلام رحیمی ادامه داد: اسلام با تشکیل حکومت در مدینه و تشکیل جامعه مدنی نبوی، نشان داد و ثابت کرد که اسلام فقط نصیحت کردن، موعظه کردن و دعوت کردن به‌زبان نیست. اسلام می‌خواهد حقایق احکام الهی در جامعه تحقق پیدا کند، و این جز با ایجاد قدرت الهی امکان‌پذیر نیست. بعد هم پیغمبر اکرم در پایان عمر مبارکش، به‌دستور الهی، به‌الهام الهی، جانشین خود را معین کرد.
وی در ادامه به ارتحال ملکوتی علامه حسن‌زاده آملی اشاره کرد و گفت: ارتحال عالم ربانی، فقیه صمدانی، حکیم متالّه، علامه ذوفنون، حضرت آیت‌الله حسن‌زاده آملی، موجب تأثر و تأسف شدید جامعه اسلامی و حوزه‌های علمیه و مجامع دانشگاهی و علمی است.
خطیب جمعه ابهر ابراز کرد: ایشان جزو مفاخر علمی و روحانی جهان اسلام و تشیع بودند که عمر پربرکت خود را در راه تحصیل و تعلیم علم و دانش در رشته‌های مختلف آن صرف کردند و با مجاهدتی بی‌نظیر در راه تحقیق و تألیف و تعلیم علوم اسلامی و تربیت نفوس، لحظه‌ای از پا ننشستند و علاوه بر تقدیم صدها شاگرد فرزانه و دانشمند، ده‌ها تالیف قیّم و کم نظیر را از این حیات عارفانه و زاهدانه، برای جهان اسلام به جای گذاردند. 
امام جمعه ابهر بیان داشت: مجلس درس او و محفل انس او چه در قم مقدسه و چه در روستای زادگاهش، مأمن جان‌‌های شیفته و مستعدی بود که از راه‌های دور و نزدیک به سوی آن می‌شتافتند و از برکت انفاس قدسی و اخلاق والای انسانی آن عالم پارسا و خوش محضر، بهره‌‌های وافر می‌بردند. 
حجت‌الاسلام رحیمی تصریح کرد: جهاد علمی و پژوهشی، تلاش تألیفی، سلوک روحانی، اخلاق الهی و محفل انس و بیانات شیرین و درس آموز ایشان الگویی جاودانه برای همه کسانی است که در راه علم و معرفت و سلوک ربانی گام می‌نهند و چشم به قله‌های آن می‌‌دوزند.
وی ادامه داد: علامه حسن‌زاده آملی از ابتدای نهضت امام خمینی( ره ) تا واپسین لحظات عمر شریفش همواره در تأیید و حمایت از انقلاب و نظام اسلامی و امام راحل و رهبر فرزانه انقلاب گام برداشت و همگان را به تبعیت و اطاعت از امام جامعه اسلامی فراخواند. 
خطیب جمعه ابهر خاطرنشان کرد: ایشان در آستانه انقلاب اسلامی و در آغازین سال‌های آن، در خطّه عالم خیز و شهید پرور آمل پیشتاز و پرچمدار بود و خانه و منزل او در دوران اوج گیری انقلاب و پس از پیروزی، مأمن و مأوای انقلابیون و مردم آن دیار بود و آن عالم مردمی و خدمتگزار از سال‌های قبل از پیروزی انقلاب و در ایام حضور در آمل به اقامه نماز جمعه اهتمام داشت و پس از پیروزی اتقلاب اسلامی به عنوان نماینده امام و امام جمعه آمل به اقامه این فریضه الهی و سیاسی پرداخت و با بصیرت و سعه صدر و نفس قدسی خود، به هدایت مردم و مسئولان پرداخت و نقش بی‌بدیلی را در این عرصه ایفا کرد. و از آن پس نیز ، تا پایان حیات مبارک خود بر این مسیر، ثابت قدم ماند. //ن
 

انتهای پیام/

فرم ارسال نظر