logo
امروز : جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۳:۳۷
[ شناسه خبر : ۲۲۴۰۹ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 4 دقیقه ]

حجت برخورد قاطع با ترکِ کارها

حجت-برخورد-قاطع-با-ترکِ-کارها
جوانی نوشت: اگر از پای یک زن یهودی خلخال به ظلم و جنایت در بیاورند، انسان خوب است تا از این غصه بمیرد.» این سخن امام علی(ع) بیان‌کننده آن است که «عدالت»،‌ شعار اصلی در یک حکومت دینی و الهی است.

به گزارش موج رسا; یدالله جوانی در یادداشتی تحت عنوان «حجت برخورد قاطع با ترکِ کارها» نوشت:اگر مسئولان دست‌اندرکار در سطوح راهبردی و اجرایی برای حل مشکلات استان خوزستان در حال و گذشته، به خاطر آنچه در این روزها بر خوزستانی‌های عزیز و دام‌های آنان گذشته، از درگاه خداوند استغفار کرده و از غصه بمیرند، کار پسندیده و در خوری انجام داده‌اند.

الگوی حکومتی جمهوری اسلامی و مسئولان آن، حکومت علوی با امامت و پیشوایی مولای متقیان علی(ع) است که فرمودند: «اگر از پای یک زن یهودی خلخال به ظلم و جنایت در بیاورند، انسان خوب است تا از این غصه بمیرد.»

این سخن امام علی(ع) بیان‌کننده آن است که «عدالت»،‌ شعار اصلی در یک حکومت دینی و الهی است. معنای روان، رایج و اصلی عدالت در منظومه فکری امام علی(ع) چیست؟ حضرت در این خصوص می‌فرمایند: «العدل إعطاء کل ذی حق حقه»؛ یعنی عدالت،‌ آن است که حق هر صاحب حقی داده شود.

آیا دولتمردان در جمهوری اسلامی،‌ با توجه به مصائب،‌ مشقات و مشکلات طاقت‌فرسایی که گریبان مردم خوزستان را هر از چندی به شکلی می‌گیرد و امروز بروز و ظهور آن در کم‌آبی و بی‌آبی نمایان شده،‌ می‌توانند ادعا کنند که حقوق مردم خوزستان را ادا کرده‌اند. به طور قطع پاسخ منفی است. خوزستان پاره تن ایران است و مردم این استان،‌ از وفادارترین مردم این سرزمین هستند.

رهبر حکیم انقلاب اسلامی در روز جمعه اول مرداد ماه در سخنان کوتاهی با اشاره به مصائب مردم خوزستان در این روزها فرمودند: «واقعا دردآور است برای انسان که مشاهده بکند استان خوزستان با این مردم وفاداری که در این استان هستند، ‌با این همه امکانات و استعدادهای طبیعی که در این استان وجود دارد،‌ با این همه کارخانه‌جاتی که در این استان وجود دارد،‌ وضع مردم به جایی برسد که آنها را ناراضی کند و مسئله آب‌شان، ‌مسئله فاضلاب‌شان آنها را ناراحت کند.» اما پرسش اصلی آن است که این استان نفت‌خیز، صنعتی و حاصل‌خیز با آن همه امکانات طبیعی و خدادادی،‌ با گذشته ۴۲ سال از انقلاب و بیش از سه دهه از پایان دوران دفاع مقدس،‌ چرا باید مردم خوب و وفادارش به ارزش‌های دینی و ملی‌، هر از چندی دچار مشکلات طاقت‌فرسا شده و آزرده خاطر شوند. پاسخ این پرسش اصلی در بیانات رهبر معظم انقلاب به وضوح دیده می‌شود؛ آنجا که پس از اشاره به مشکلات و نارضایتی‌های مردم خوزستان در روزهای اخیر فرمودند:

۱ـ «اگر چنانچه توصیه‌هایی که نسبت به آب خوزستان و فاضلاب اهواز، که این همه تأکید شد برای فاضلاب اهواز و مسائل آب،‌ مورد توجه قرار می‌گرفت،‌حالا مسلماً این اشکالات را نداشتیم.»

۲ـ «اگر رسیدگی‌های لازم در وقت خود انجام می‌گرفت، ‌مسلماً این وضع برای مردم پیش نمی‌آمد.»

بنابراین از منظر رهبر حکیم انقلاب اسلامی که اشراف کامل بر مسائل کشور در تمامی حوزه‌ها دارند، ‌علت اصلی پدیدایی این شرایط دردآور در خوزستان،‌ ترک فعل‌ها و کم‌کاری‌ها و بی‌تفاوتی‌ها نسبت به توصیه‌ها و انجام کارهایی بوده که از سوی مسئولان و دست‌اندرکاران باید در وقت خود انجام می‌گرفت. البته این ترک فعل‌ها و کم‌کاری‌ها و بی‌تفاوتی‌ها، ‌عامل اصلی تمامی مشکلات کشور در حوزه‌هایی است که اکنون مشکل داریم. پیشرفت‌ها،‌ موفقیت‌ها و دستاوردهای شگفت‌انگیز در ۴۳ سال گذشته، ‌تماماً در حوزه‌هایی اتفاق افتاده که مسئولان و دست‌اندرکاران در آن حوزه‌ها، ‌دارای تفکر انقلابی، ‌مدیریت جهادی و روحیه خدمت شبانه‌روزی بوده‌اند.

اگر این ریشه‌یابی و واکاوی از علل موفقیت‌ها و پدیدایی مشکلات درست باشد که قطعاً درست است، باید برای اصلاح امور و حل مشکلات کشور، برخورد قاطع،‌ جدی و غیر قابل اغماض با مسئولان و دست‌اندرکاران امور،‌ در جاهایی که با ترک شغل‌ها،‌ کار نکردن‌ها و کم‌کاری‌ها، ‌موجب حل نشدن مشکلات کشور و پدیدآیی مشکلات می‌شوند،‌ در دستور کار قرار گیرد.

شایسته است بعد از استقرار دولت سیزدهم، در جلسه سران سه قوه که دارای انگیزه و عزم و اراده جدی برای حرکتی مبتنی بر یک آهنگی قوا جهت ساختن ایران قوی، پیشرفت کشور و حل مشکلات مردم هستند، برای چگونگی برخورد قاطع با «ترک فعل‌ها» ‌در جمهوری اسلامی، چاره‌اندیشی شده‌ و با ایجاد سازوکارهای مناسب، ضمن برخورد قضایی با متخلفان در گذشته، راه هر نوع ترک فعل و کم‌کاری را در آینده مسدود کرده یا بهنگام با افراد مسئول متخلف در این موضوع برخورد شود.

منبع: مشرق

انتهای پیام/

فرم ارسال نظر