logo
امروز : دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۱۶:۳۹
[ شناسه خبر : ۱۹۹۸ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 6 دقیقه ]
امام جمعه قیدار:

حضور حماسی مردم در پای صندوق های رای بینی دشمن را به خاک می مالد

حضور-حماسی-مردم-در-پای-صندوق-های-رای-بینی-دشمن-را-به-خاک-می-مالد

امام جمعه قیدار به حضور ملت ایران در پای صندوق های رای گفت:حضور حماسی مردم در پای صندوق های رای بینی دشمن را به خاک می مالد.

به گزارش موج رسا; حجت الاسلام موسوی امام جمعه قیدار در خطبه های نماز جمعه گفت: ملت بزرگ ايران، در طول نزدیک به چهار دهه از حيات پربار انقلاب اسلامى  با لبیک به فرامین رهبران الهی خود شركت وظیفه اجتماعى و ملى،  و تكليف شرعى دانسته با حضور پرشور و آگاهانه  در پاى صندوق‏هاى رأى، جلوه‏هاى زيبايى از شكوه جمهوريت و مردم‏سالارى دينى نظام مقدس جمهورى اسلامى ايران را آفریدند و دشمنان را مايوس نمودند و امروز روز 29 اردیبهشت دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهورى و پنجمين دوره شوراهاى اسلامى ایران در حال برگزاری است.

وی افزود: امروز یک فرصت‏ بى‏بديل ديگرى است برای نمايش عزت، عظمت و اقتدار ،سربلندى نظام و نمایش پیوند مبارک امت با ولایت.

امام جمعه قیدار ادامه داد:دشمنان ما همیشه وقتی حضور مردم را در صحنه دیدند عقب‏نشينى كردند و اين‏بار هم به لطف خدا، حضور حماسی مردم در پای صندق های رای بينى آنان را به خاك مذلت خواهد ماليد.

وی افزود:همه مردم و به‏ويژه جوانان عزيز باید كاملاً هشيار باشند. بايد شنبه‏ى پس‏از انتخابات، روز مهربانى، برادری و بردبارى و صبوری باشد،چه طرفداران کاندیدای که رای آورده و چه طرفدارن ديگر نامزدهاى محترم متانت خودشان را حفظ کنند و کاری نکنند که مایه سوء استفاده دشمنان باشد از هرگونه رفتار و گفتار تحريك‏آميز پرهيز كنند.

 امام جمعه قیدار ادامه داد:30 اردیبهشت ماه روز ملی جمعیت است و میزان جمعیت هر جامعه ای یکی از شاخص های توانمندی آن جامعه محسوب می شود و در کشور ایران سال هایی را مشاهده می کنیم که به علل مختلف، سیاست کلی کشور به سمت کاهش جمعیت متمایل بود که این مسأله می تواند کشور ایران را از جهات مختلف در معرض خطرات جدی و چه بسا جبران ناپذیری قرار دهد.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب طی سال های اخیر این مسأله را با جدیدت به مسئولین و ملت ایران بارها گوشزد نموده و خطرات تحدید نسل و راه کار های افزایش جمعیت را به مناسبت های گوناگون بیان فرموده اند.

 امام جمعه قیدار ادامه داد:طبق فرمایش مقام معظم رهبری فرزند اوری و افزایش جمعیت بین مردم بايد فرهنگ‌ سازى شود باید جوانب قضيه سنجيده، شود بررسی شود چه چيزهايى  موجب مي شود جامعه‌ ما دچار ميل به كم‌ فرزندى بشود باید گره‌ ها باز شود، باید عوامل كاهش جمعيت و موجبات افزايش جمعيت به‌ نحو مطلوب، درست سنجيده شود و موانع برطرف شود.

 وی افزود:برخی به خاطر ترس از فقر و مسائل اقتصادی شعار فرزند کمتر زندگی بهتر می دهند همان کاری که در جاهلیت طبق نقل قرآن کریم انجام می دادند «وَ لا تَقْتُلُوا أَوْلادَكُمْ مِنْ إِمْلاقٍ نَحْنُ نَرْزُقُكُمْ وَ إِيَّاهُم» ‏فرزندان خود را از ترس فقر مکشید؛ ما مستمرّاً شما و آنها را رزق و روزی می‌دهیم.

 وی افزود:فتح خرمشهر در عمليات بيت‏المقدس (1361 ه.ش) روز مقاومت، ايثار و پيروزى‏ است و «آزاد سازی خرمشهر»نماد نصرت الهى و شاه ‏بيت مقاومت و ايثار ملت بزرگ ایران است..

امام جمعه قیدار ادامه داد: سردار قادسيه در سر سوداى فتح 6 روزه ایران را در سر مى‏پرورانيد اما حماسه، آفرينان خرمشهر چون جهان آرا و علم الهدى و چمران  نگذاشتند خواب دشمن تعبير شود. آرامش را از دشمن بعثى ربودند و باعث خروج ذلت‏بار آن‏ها در سوم خرداد 1361 از خرمشهر شدند که حضرت امام فرمودند: «خدا خرمشهر را آزاد كرد» و با اين تعبير زيبا، تمام حماسه‏آفرينان او لشكريان الهی  تلقى شدند.

وی افزود:فتح خرمشهر برای همیشه انديشه تسلط بر ايران، را به زباله‏دان تاريخ فرستاد.

 وی ادامه داد:حماسه ماندگار آزادى خرمشهر همچون آينه‏اى پيش روى ما و مسؤولان باید آن ‏را مبناى رفتار خويش قرار دهند، که در این صورت بی شک در هر عرصه‏اى پيروز خواهيم شد و اگر غفلت كنيم، بايد طعم تلخ شكست را بچشيم كه در اين صورت، هم بايد پاسخگوى صياد شيرازى‏ها، جهان آراها، چمران‏ها و... كه چنين آينه‏اى را فراروى ما قرار دادند، باشيم و در مورد تقصيرهاى خود به آيندگان پاسخ دهيم.

 وی افزود:یک مسئله با اهمیت جهت عبرت در مسئله سقوط خرمشهر بعد مقاومت مسئله نفوذ بود بنی صدر نفوذی دشمن بود نيروهاى مردمى و انقلابى و سپاهی را در دفاع از خرمشهر به کار نگرفت مقام معظم رهبری در خطبه‏هاى نماز جمعه‏ى ۱۴ خرداد ۱۳۶۱ دليل خونين‏شهر شدن خرمشهر را اين‏گونه توضيح مى‏دهند: «مسؤولان خيانت‏كار، آن‏هايى كه سررشته‏ى امور در جنگ صددرصد به دست و تدبير آن‏ها بود، حاضر نبودند براى نيروهاى جنگنده‏ى مردمى اعتبارى قائل بشوند. سپاه پاسداران انقلاب اسلامى، اين نيروى جان بركف، سالهاى گذشته از طرف آن فرارى نگون‏بخت و همكاران و هم‏فكرانش جدى گرفته نمى‏شد. اين بود كه خود را از يك نيروى عظيم محروم كرده بودند.»

 وی افزود: با عزل بنى‏صدر آن نفوذی خائن مانعى بزرگ براى پيشرفت كار جنگ و كشور از سر راه ملت ايران برداشته شد و شكسته‏ شدن حصر آبادان در ۵ مهر ۱۳۶۰ نخستين ثمره توجه به نيروى مردمى بود. و در عمليات بيت‏ المقدس به تاريخ دهم ارديبهشت آغاز و خرمشهر به‏طور كامل آزاد شد و پرچم پُرافتخار جمهورى اسلامى ايران برفراز «مسجد جامع» و پل تخريب‏شده‏ى خرمشهر به اهتزاز درآمد.

وی ادامه داد: اين پيروزى نگاه جهانيان را به انقلاب اسلامى ايران تغيير داد. وی افزود: كسانى‏كه تا آن روز به‏دنبال فروپاشى انقلاب تازه متولدشده‏ى اسلامى در ايران بودند، پس از فتح خرمشهر تغييرات و ترديدهاى بسيارى در باورشان ايجاد شد

امام جمعه قیدار گفت:علت اين که امروز ما در مقابل قوى‏ترين قدرت‏هاى عالم در مقابل آمریکا احساس قدرت می کنیم به خاطر همین فتح خرمشهرهاست و آغاز محاصره اقتصادى جمهورى اسلامى ايران از سوى آمريكا 1 خرداد

تحریم اقتصادی یک تحفه الهی بود که اندیشه ها و فکرهای اندیشمندان ما را راه انداخت امام (ره) فرمودند تحریم اقتصادی هدیه ای آسمانی بود که ما را به سمت خود کفائی سوق داد.

وی افزود: هدف دشمن در محاصره اقتصادی خسته‏کردن و جداکردن مردم از نظام و بازگرداندن سلطه خود بر کشور و در نهایت زمین‏زدن جمهورى اسلامى‏ بود

دشمن سى وچند ‏سال همه تلاش خود را در توطئه و دشمنى بر علیه جمهوری اسلامی به کار گرفت از کودتا و جنگ تحمیلى،حمله نظامی گرفته تا تحریم اقتصادی و مصادره اموال ،جنگ روانى و تبلیغاتى و دخالت آشکار در انتخابات و... اما به حول قوه الهی همه اینها به صحنه‏هایى از شکست و سرگردانى برای دشمن تبدیل شد و آیه «ان کید الشیطان کان ضعیفا» برای جهانیان معنا شد.

منبع اشراق آنلاین

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر