جشنواره غذای اکو به دنبال توسعه پایداراست/ توسعه گردشگری نیازمند اتخاذ تدابیرملی و منطقه ای
معاون دبیر کل سازمان اکو گفت: جشنواره غذای اکو به عنوان جشنواره بین المللی همواره به دنبال توسعه پایدار است.
به گزارش موج رسا; احسان علی منگی در مراسم افتتاحیه سومین جشنواره بینالمللی غذای اکو- جاده ابریشم برگزاری جشنواره غذای اکو را یکی از برنامه های سازمان همکاری های اقتصادی اکو عنوان کرد و اظهار داشت: شهر زنجان اهمیت بالایی در زمینه تولید صنایع دستی دارد.
وی با بیان اینکه گفت: این جشنواره موجب معرفی ذائقه های غذایی کشورهای مختلف شده است.
معاون دبیر کل سازمان اکو با بیان اینکه این منطقه دارای مساحتی بالغ بر 88 میلیون متر مربع و جمعیتی بالغ بر 450 میلیون نفر است،افزود: این منطقه به داشتن زیباییهای منحصر به فرد و تنوع در میراث فرهنگی و آثار تاریخی در سطح جهان شهره است.
منگی منطقه اکو را یکی از غنی ترین مناطق جهان عنوان کرد و گفت: سازمان همکاری های اقتصادی با تقویت همکاریها و اجرای پروژه های مشترک برای توسعه پایدار تلاش می کند.
وی خاطرنشان کرد: سازمان اکو و ایران در راستای تحقق توسعه پایدار، در سال 2015 جشنواره بین المللی غذای اکو را آغاز کرده اند.
این مسئول با اشاره به استقبال کشورهای مختلف از برگزاری این جشنواره،گفت: گردشگری به عنوان یکی از صنایع رو به رشد و بزرگ در سطح جهان است که این جشنواره هم می تواند به این موضوع کمک کند.
وی با بیان اینکه توسعه گردشگری نیازمند اتخاذ سیاست ها و تدابیری در سطوح ملی و منطقه ای است ادامه داد: رؤسای جمهور کشورهای عضو اکو در نشست سران در کشور پاکستان سند چشمانداز 2025 را تصویب کردند. این مسئول با اشاره به اینکه این سند برای صنعت گردشگری دارای جایگاه بالایی است،افزود:سازمان اکو برای عملیاتی شدن چشم انداز مورد نظر پروژههای گردشگری زیادی را آغاز کرده است.
*غذا وجه تمایز و وجه اشتراک میان ملت ها
یحیی رحمتی نیز در ادامه این مراسم، غذا را وجه تمایز و وجه اشتراک میان ملت ها عنوان کرد و گفت: غذا همواره راوی فرهنگ ها و نشان دهنده عمق تمدن ها است.
وی با بیان اینکه غذا به عنوان جاذبه ای زیبا برای گردشگری محسوب می شود، ادامه داد: در اقتصاد گردشگری بخش بزرگی از هزینه مسافران و گردشگران صرف غذا می شود.
این مسئول برضرورت توجه به مقوله غذا در گردشگری تاکید کرد و گفت: جاده ابریشم پهناورترین و تاریخیترین جاده ارتباطی برای امور تجاری و اقتصادی بوده است و امروز هم برگزاری جشنواره غذا این ارتباط را حفظ می کند.
این مسئول احیای این جاده و توجه به فرهنگ کشورهای مسیر را متذکر شدو گفت: کشور ایران به دلیل تنوع فرهنگی و اقوام دارای تنوع غذایی نیز هست.
را دارد که میتوان با پرداختن به صنعت غذا، گام بزرگی در رونق گردشگری برداشت.
شایان ذکر است، در مراسم افتتاحیه سومین جشنواره بینالمللی غذاهای کشورهای عضو اکو- جاده ابریشم سفرایی از پنج کشور جهان حضور داشتند.
همچنین در این جشنواره که تا 22 اردیبهشتماه سالجاری در محل نمایشگاههای کاسپین زنجان دایر است، کشورهای مختلف به طبخ غذای سنتی خود میپردازند.
.
انتهای پیام/