logo
امروز : پنجشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۵ ساعت ۱۲:۰۶
[ شناسه خبر : ۵۲۳۸۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
گزارش تصویری؛

در سوگِ طفلِ کربلا، مادران ابهری گریستند

در-سوگِ-طفلِ-کربلا،-مادران-ابهری-گریستند
مسجد خاتم‌الانبیاء ابهر امروز میزبان مادرانی بود که با نوزادان خود، سوگوارترین جمعه سال را در یادبود کوچک‌ترین شهید کربلا، حضرت علی‌اصغر (ع)، رقم زدند؛ جایی که هر قطره اشک، روایتگر عطشِ بی‌پایانِ خیمه‌های حسینی بود.

به گزارش خبرنگار گروه چندرسانه‌ای پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ همزمان با اولین جمعه غم‌انگیز ماه محرم، مسجد خاتم‌الانبیاء ابهر غرق در ماتم و عطش شد. مادرانی با چشمانی بارانی، نوزادان شیرخوار خود را در آغوش گرفتند و در سوگِ کوچک‌ترین شهید کربلا، حضرت علی‌اصغر (ع)، اشک ریختند. 

بیشتر بخوانید

فضای مسجد از ناله‌های «لبّیک یا حسین» و نوای دل‌خراش «ای طفل شیرخواره، ای تشنه‌ی بی‌یار» لبریز بود؛ گویی هر مادر، کودک خویش را در آن لحظه، قربانی راه حقیقت می‌دید. دستان کوچک نوزادان که در هوای مسجد تکان می‌خورد، حکایت‌گر همان گلوی خشکیده‌ای بود که در خیمه‌های کربلا، امان از ظلمت بی‌کسی نداشت. 

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر