logo
امروز : سه شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۰۱
[ شناسه خبر : ۴۹۰۳۹ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
سخنگوی ارشد نیروهای مسلح:

جنگ رسانه‌ای پایان ندارد

جنگ-رسانه‌ای-پایان-ندارد
سخنگوی ارشد نیروهای مسلح گفت: جنگ رسانه‌ای تنها میدانی است که آغاز دارد اما پایان ندارد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ سردار ابوالفضل شکارچی امروز در جشنواره جام رسانه‌ای امید با اشاره به شرایط اخیر جبهه مقاومت و رفتار رژیم صهیونیستی گفت: بسیاری از رجزخوانی‌ها در میدان عمل فرو می‌ریزد و واقعیت صحنه نشان داده که رژیم صهیونیستی برخلاف ادعاهایش، به‌شدت پشیمان و درمانده شده است.

بیشتر بخوانید

وی با یادآوری سخنان رهبر انقلاب در ایام جنگ تحمیلی 12روزه فزود: حضرت آقا همان زمان فرمودند رژیم صهیونیستی پشیمان خواهد شد و در مراحل بعدی بیچاره می‌شود. امروز این پیش‌بینی محقق شده؛ هم رژیم صهیونیستی ضربات سنگینی خورده و هم حامی اصلی‌اش دچار آسیب جدی شده است.

سخنگوی ارشد نیروی‌های مسلح با اشاره به برنامه دشمن در جنگ ۱۲ روزه، یادآور شد: دشمن به دنبال تعرض، تجاوز، سرنگونی جمهوری اسلامی و تجزیه کشور بود، اما در این راهبردش با شکست مواجه شد.

وی با بیان اینکه نبرد رسانه‌ای مهم‌ترین عرصه مواجهه با دشمن است، تصریح کرد: تنها جنگی که آغاز دارد اما پایان ندارد، جنگ رسانه‌ای است. جنگ نظامی و نیمه‌سخت آغاز و پایان دارند، اما جنگ رسانه‌ای دائمی است و رسالت سنگینی بر دوش فعالان این حوزه قرار دارد.

وی در پایان خطاب به اصحاب رسانه گفت: «این عرصه، میدان مجاهدت مستمر است. 

 #امید_زنجان

#پیشرفت_ایران

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر