logo
امروز : پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۲:۲۲
[ شناسه خبر : ۴۸۲ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 4 دقیقه ]
امام جمعه قیدار:

فتنه گران برای فراموشی بد عهدی های آمریکا بحث آشتی ملی را مطرح می کنند/ترویج اسلام منهای روحانیت و سیاست

فتنه-گران-برای-فراموشی-بد-عهدی-های-آمریکا-بحث-آشتی-ملی-را-مطرح-می-کنند-ترویج-اسلام-منهای-روحانیت-و-سیاست

امام جمعه قیدار در خطبه های نماز جمعه گفت: امروز برای پاک کردن صورت مسئله فتنه برای فراموشی  بد عهدی های آمریکا، برای اینکه کسى نپرسد پس این همه آمد و شد اروپایى‏ها و بستن قراردادها چه نتیجه‏اى براى رفع رکود و ایجاد اشتغال داشته، و روپوش گذاشتن بر معضلات بیکاری و کم کاری بحث آشتی ملی را مطرح می کنند.

به گزارش موج رسا; به نقل از اشراق۲۴،حجت الاسلام موسوی امام جمعه قیدار در خطبه های نماز جمعه گفت: پیشنهاد «آشتى ملى» امروز از سوى کسانى مطرح مى‏ شود که برخى از آنان مطابق اسناد غیرقابل انکار موجود در جریان فتنه آمریکایى -اسرائیلى ۸۸ آشکارا نقش پادوهاى مثلث آمریکا، اسرائیل و انگلیس را برعهده گرفته و با همه جریانات و گروه‏هاى ضدانقلاب نظیر بهایى‏ ها، منافقین، سلطنت‏ طلب‏ها، مارکسیست‏ها، تجزیه‏ طلب‏ها، نهضت ‏آزادى‏ها، ملى‏ گراها، تروریست‏هاى نشان‏دار نظیر کومو‏له و حتى عبدالمالک ریگى، ائتلاف کرده بودند مأموریت براندازى نظام را دنبال می کردند تمامى اسناد این مسائل موجود است، آیا اینها قابل انکار است؟!

وی افزود: امروز برای پاک کردن صورت مسئله فتنه برای فراموشی  بد عهدی های آمریکا، برای اینکه کسى نپرسد پس این همه آمد و شد اروپایى‏ها و بستن قراردادها چه نتیجه‏اى براى رفع رکود و ایجاد اشتغال داشته، و روپوش گذاشتن بر معضلات بیکاری و کم کاری بحث آشتی ملی را مطرح می کنند.

امام جمعه قیدار ادامه داد: پذیرش اصحاب فتنه در ساختار نظام، مانند آن است که دزدان سرگردنه را براى حفاظت از اموال و دارایى مردم به کار گیرند! آنهم دزدان سرگردنه و سارقان مسلحى که از جنایت‏هاى مرتکب شده توبه نکردند و از مردم عذر خواهی نکردند بلکه اصرار دارند جنایات آن‏ها به فراموشى نیز سپرده شود!

وی تصذیح کرد: اگر اینها بار دیگر به درون نظام راه یابند قطعا اراده شان بر این خواهد بود که مأموریت ناکام و ناتمام قبلى را تمام کنند.

حجت الاسلام موسوی به حمله جنگنده رژیم بعثى عراق به هواپیماى مسافرى و شهادت چهل تن از جمله حجهالاسلام والمسلمین شیخ فضل‏الله محلاتى (۱۳۶۴ ه.ش)روز روحانیت و دفاع مقدس در‏ اول اسفند اشاره کرد و گفت: شهید شیخ فضلالله محلاتى، یک شخصیت مبارز سازش ناپذیر، دارای غیرت دینى و آماده براى فداکارى و تلاش عاشق امام بود هم بینش سیاسى داشت و هم میداندار صحنه سیاست بود.

وی افزود: همسر امام پس از شهادت شهید محلاتى به منزل ایشان آمده و فرمودند که" امام در شهادت دو نفر خیلى گریه کردند؛ یکى آقاى مطهرى و دیگرى آقاى محلاتى".

حجت الاسلام موسوی ادامه داد: امام هم به ایشان خیلى علاقه داشت، دوازده روز بعد از شهادت، خانواده شهید خدمت امام رسیدند و ایشان فرمودند: مثل این‏که من بازویم را از دست داده‏ام و اشک‏هایشان سرازیر شد، و همه ما با گریه امام، گریه کردیم.

وی افزود: حضور همه جانبه روحانیت، از مراجع عظام تقلید تا طلاب عادی، در عرصه های مختلف ۸ سال دفاع مقدس باعث درخشندگی بیشتر کارنامه مبارزات این نهاد دینی در تاریخ شد.

امام جمعه قیدار اضافه کرد: روحانیون دوشادوش مردم در جبهه های نبرد، حضور داشتند عده ای برای تبلیغ سنگرهای خط مقدم را به مسجد و کلاس درس و احکام تبدیل کردند. برخی از روحانیان به منظور رزم با لباس بسیجی وارد جبهه ها شدند حضور برخی هم به صورت رزمی ـ تبلیغی بود که این نوع تبلیغ، اثر بسیار عمیقی در رزمندگان داشت.

وی افزود: روحانیت در دفاع مقدس هم از مرزهای اعتقادی حراست کرد هم از مرزهای جغرافیایی.

حجت الاسلام موسوی ادامه داد: براى روحانیت شیعه همین افتخار کافى است که در طول دوران انقلاب و دفاع مقدس هشت ساله به نسبت جمعیت خویش از هر قشر و گروه دیگرى، بیشتر در راه آرمانهاى انقلاب اسلامى شهید داده است آمار شهدای روحانی در کشور چهارهزار و سیصد و شصت و سه نفر است که به نسبت جمعیت دیگر اقشار جامعه، بالاترین میانگین را دارد و بیش از همه، جانبازى و فداکارى کرده است.

وی افزود: به خاطر نقش هدایتگری روحانیت دشمنان در طول تاریخ تلاشهای زیادی در تخریب روحانیت انجام داده اند اکنون هم شاهد آن هستیم که دشمنان تلاش مى ‏کنند که با ایجاد دو خط انحرافى و ترویج دو تفکر خطرناک به روحانیت شیعه و به تبع آن به اسلام صدمه بزنند،اول اسلام منهاى روحانیت‏ و دوم اسلام منهاى سیاست.‏

امام جمعه قیدار ادامه داد: هر یک از این دو تفکر انحرافى  مى‏تواند خطرات و صدمات جبران تاپذیری داشته باشد که باید با هر دو با تمام توان مبارزه نمود. در همین راستا شایسته است به توصیه ‏هایى که رهبر معظم انقلاب در این رابطه به روحانیت معظم داشتند توجه داشته باشیم.

وی افزود: به نظر مى‏ رسد که یکى از بهترین توصیه‏ ها و مجموعه‏ هایى که مى‏ توان بر اساس آن مهمترین وظایف روحانیت در عصر حاضر را مورد توجه قرار داد، منشور روحانیت حضرت امام خمینى رحمت الله علیه است و شایسته است که یک بار دیگر این منشور را به طور کامل در این ایام مطالعه کنند و توصیه‏ هاى امام راحل که اصلى ‏ترین آن‏ها حفظ وحدت روحانیت انقلابى است را مطمع نظر قرار دهند.

انتهای پیام/

 

انتهای پیام/

فرم ارسال نظر