logo
امروز : جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۰:۵۶
[ شناسه خبر : ۱۸۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
رئیس جهاد کشاورزی استان زنجان:

اجرای سالانه بیش از 60 طرح و پروژه تحقیقاتی در بخش کشاورزی استان زنجان/ تکمیل و تجهیز بزرگ‎‌ترین کلکسیون ارقام زیتون خاورمیانه در شهرستان طارم

اجرای-سالانه-بیش-از-60-طرح-و-پروژه-تحقیقاتی-در-بخش-کشاورزی-استان-زنجان-تکمیل-و-تجهیز-بزرگ‎‌ترین-کلکسیون-ارقام-زیتون-خاورمیانه-در-شهرستان-طارم

رئیس جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به اجرای 60 طرح و پروژه تحقیقاتی در بخش کشاورزی استان زنجان گفت: تجهیز بزرگ‎‌ترین کلکسیون ارقام زیتون خاورمیانه در شهرستان طارم در حال انجام است.

حسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار  موج رسا; اظهار کرد: همه ساله در حوزه تحقیقات کشاورزی استان زنجان طرح‌های تحقیقاتی مختلفی متناسب با سیاست ها و اولویت های سازمان جهاد کشاورزی استان انجام گرفته و تلاش می شود با معرفی این طرح ها به بهره برداران در قالب برنامه های آموزشی و ترویجی مختلف، نتایج حاصل از آن ها در مزارع و واحدهای تولیدی عملیاتی و اجرایی شوند.  

وی از اجرای سالانه بیش از 60 طرح و پروژه تحقیقاتی در بخش کشاورزی استان زنجان خبر داد و تصریح کرد: این پروژه های تحقیقاتی بر اساس نیاز واحد های اجرایی و بخش خصوصی استان انجام می گیرد.  

رئیس جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به معرفی و تکثیر هسته های اولیه بذری ارقام مختلف گندم و حبوبات آبی و دیم در استان زنجان، افزایش تحمل محصول به تنش های محیطی را از جمله اهداف آن برشمرد.  

وی همچنین از تهیه و تکمیل بانک اطلاعات سیمای خاک استان زنجان خبر داد و افزود: در حال حاضر بزرگ ترین کلکسیون ارقام زیتون خاورمیانه در شهرستان طارم تکمیل و تجهیز شده است. 

جعفری تقویت زیرساخت های تحقیقاتی و تجهیز ایستگاه های تحقیقات کشاورزی را از دیگر اقدامات ارزشمند صورت گرفته در استان دانست و بیان داشت: هم اکنون اقدام به تجهیز ایستگاه تحقیقات پسته ماهنشان، ایستگاه تحقیقات آبخیزداری قره چریان و ایستگاه تحقیقاتی کوشکن در استان شده است.

تهیه و اجرای بسته پایداری تولیدات کشاورزی در استان زنجان

وی ابراز کرد: در راستای کاهش میزان بارندگی ها نسبت به مدت مشابه سال قبل در استان زنجان، به منظور ارتقای توان تولید طی سال زراعی جاری در بخش کشاورزی استان تمهیدات مختلفی در قالب یک بسته به مرحله اجرا گذاشته می شود به طوری که عملیاتی شدن این بسته به پایداری تولید بویژه در محصول گندم منجر شود.  

جعفری با اشاره به اینکه در بسته مذکور به دلیل کمبود منابع آبی توجه ویژه ای به «تغذیه» بویژه برای حفظ رشد مطلوب محصول استراتژیک گندم شده است، تصریح کرد: در این بسته همچنین در خصوص آبیاری، تهیه و تامین انواع کودها، نحوه مبارزه با آفات و بیماری ها و کنترل علف های هرز و نیز پیش بینی امکان آبیاری تکمیلی در مزارع دیم دستوراتی تهیه شده که با ابلاغ آن ها به مدیریت های جهاد کشاورزی شهرستان ها در صدد به حداقل رساندن آسیب پذیری ناشی از کاهش بارندگی در تولیدات کشاورزی استان هستیم.  

//ع   

انتهای پیام/

فرم ارسال نظر