logo
امروز : دوشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۲۰:۴۲
[ شناسه خبر : ۵۳۹۷۱ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]
رئیس ورزش و جوانان خدابنده خبر داد:

راه‌اندازی یک باب دیواره سنگنوردی در قیدار

راه‌اندازی-یک-باب-دیواره-سنگنوردی-در-قیدار
رئیس ورزش و جوانان خدابنده از نصب و راه‌اندازی یک باب دیواره سنگنوردی در پارک کوهستان قیدار خبر داد.

جواد مرادی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ اظهار کرد: با توجه به درخواست‌های ورزش‌دوستان رشته سنگنوردی و علاقمندان به این رشته ورزشی اداره ورزش و جوانان شهرستان خدابنده با پیگیری‌های لازم از سوی مسئولان ورزشی استان و شهرستان با مشارکت شهردار شهر قیدار یک باب دیواره سنگنوردی در فضای روباز به مساحت ۳۰۰ متر در پارک کوهستان قیدار در مرحله اجرا است.

بیشتر بخوانید

وی افزود: این دیواره سنگنوردی با اعتبار اولیه 5 میلیارد تومان و با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصدی در دل کوه قیدار در حال انجام است.

رئیس ورزش و جوانان خدابنده خاطر‌نشان کرد: پروژه فوق اولین دیواره سنگنوردی در فضای سرباز است که بعد از اتمام آن توسط اداره ورزش و جوانان و شهرداری قیدار به امکانات و تجهیزات روز مجهز خواهد شد.

وی تاکید کرد: علاقه‌مندان بسیار زیادی به ورزش سنگنوردی در شهرستان خدابنده وجود دارد که با افتتاح پروژه فوق از این محل استفاده خواهند کرد.

رئیس ورزش و جوانان خدابنده تصریح کرد: ورزش سنگ‌نوردی یک رشته ورزشی مهیج است و این نوع ورزش را در رشته‌های بولدرینگ، سرطناب و سرعت می‌توان شناخت و طرفداران بسیاری دارد و به یکی از محبوب‌ترین رشته های تخصصی و تفریحی ایران و جهان تبدیل شده است.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر