logo
امروز : پنجشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۵ ساعت ۱۰:۲۵
[ شناسه خبر : ۵۲۵۴۰ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان زنجان عنوان کرد:

ناامیدی؛ سلاح دشمن برای تخریب اراده ملی

ناامیدی؛-سلاح-دشمن-برای-تخریب-اراده-ملی-
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان زنجان گفت: دشمن می‌داند که موتور محرک تغییر و پیشرفت، «امید» است و با القای حس ناامیدی، تلاش می‌کند تا پیوند میان نسل جوان و آرمان‌های والای انقلاب را تخریب کند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ حجت الاسلام سجاد ناصر در خطبه‌های پیش از جمعه نماز جمعه زنجان با بیان اینکه در فضای کنونی، هرگونه ترویج ناامیدی توسط مسئولان، نه تنها یک کوتاهی، بلکه خدمتی در آسیاب دشمن است، اظهار کرد: وظیفه‌ی هر صاحب‌منصب، تزریق امید و تبیین مسیر پیروزی است؛ چرا که مقابله با حاکمان ظالم و ایستادگی در برابر ستم، نه‌تنها یک تکلیف اجتماعی، بلکه تکلیفی دینی است و سکوت در برابر ظلم، به معنای تأیید آن و مشارکت در گناه است.

بیشتر بخوانید

‌وی با بیان اینکه برای درک درست واقعه عاشورا، نباید تنها به عاملان مستقیم قتل امام حسین (ع) نگریست، بلکه باید به «بیماری‌های ساختاری» جامعه‌ آن دوران توجه کرد، افزود: فاجعه‌ کربلا حاصل انحرافاتی بود که تنها چند دهه پس از رحلت پیامبر (ص) در کالبد امت رخنه کرده بود. در چنین شرایطی، امام حسین (ع) برای اصلاح امت و تغییر مسیر انحرافی جامعه قیام کرد تا تکلیف هر فرد را در قبال زمانه‌اش روشن سازد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان زنجان با اشاره به اینکه تاریخ گواه است که «سکوت جامعه»، عامل اصلی سقوط و انحراف است، عنوان کرد: هرگاه جامعه در برابر منکرات سکوت کند، در واقع مسیر دین و قرآن را به سوی انحراف سوق می‌دهد. 

وی گفت: همان‌گونه که حضرت علی (ع) هشدار دادند؛ اگر امر به معروف و نهی از منکر ترک شود، دعاهای مردم مستجاب نخواهد شد و اشرار بر جامعه مسلط می‌شود. آتش فتنه‌، تنها دامن‌گیر ظالمان نیست، بلکه تمام جامعه‌ای را که در برابر ظلم سکوت کرده است، در بر می‌گیرد.

ناصر ادامه داد: وقتی معروف به منکر و منکر به معروف تبدیل شود، «کشتی امت» سوراخ شده و به سوی غرق شدن پیش می‌رود. در این میان، خواص جامعه مسئولیتی سنگین‌تر دارند؛ چرا که سکوت آنان، جسارت حاکمان جور را برای قتل امام زمانشان افزایش داد.

‌وی با بیان اینکه امروز نیز جریان یزیدی با چهره‌ای جدید ظهور کرده است، بیان کرد: نمودهای این انحراف در جامعه‌ ما، در قالب ناعدالتی‌ها، حقوق‌های نجومی، تبعیض‌های سیستماتیک و گسیختگی‌های اجتماعی تجلی یافته که منجر به ناامیدی جوانان می‌شود. 

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان زنجان افزود: در این میان، باید میان «عزاداری آگاهانه» و «هیأت‌های سکولار» تفکیک کرد. هیأتی که از رسالت اصلی خود یعنی تبیین حق و مبارزه با باطل فاصله گرفته و به مسائل صرفاً ظاهری و غیرسیاسی بسنده کنند، از درک آرمان‌های انقلاب دورند و نمی‌توانند در هدایت جامعه مؤثر باشند.

ناصر بیان کرد: پیوند میان درک صحیح از تاریخ صدر اسلام، وقایع عاشورا و آرمان‌های دفاع مقدس، تنها راه رسیدن به روحیه ایثار و مقاومت است. ما باید با تکیه بر این بصیرت، وظایف کنونی خود را در مسیر حفظ کیان اسلام و انقلاب به جای آوریم تا دوباره شاهد سوراخ شدن کشتی امت نباشیم.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر