logo
امروز : چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۴:۰۱
[ شناسه خبر : ۵۱۱۲۲ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
کارشناس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان زنجان عنوان کرد:

تداوم ناپایداری جوی در زنجان

تداوم-ناپایداری-جوی-در-زنجان-
کارشناس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان زنجان گفت: تداوم ناپایداری جوی در زنجان تا روز سه‌شنبه پیش‌بینی می‌شود و وقوع رگبارهای پراکنده دور از انتظار نیست. ‌

حسین سلطانی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی  پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه بر پایه بررسی آخرین نقشه‌ها و داده‌های هواشناسی، وضعیت جوی استان زنجان در طول امروز به‌صورت قسمتی ابری پیش‌بینی می‌شود، اظهار کرد: این پیش‌بینی در برخی ساعات، به‌ویژه در بازه‌های زمانی بعد از ظهر و اوایل شب، بر میزان ابرناکی افزوده خواهد شد که این امر می‌تواند در پاره‌ای از نقاط منجر به وقوع رگبارهای پراکنده و خفیف باران شود.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه احتمال بروز پدیده رعد و برق نیز در برخی مناطق دور از انتظار نخواهد بود، هرچند شدت و گستره این ناپایداری‌ها محدود است، ابراز کرد: این شرایط نسبتاً ناپایدار تا روز سه‌شنبه تداوم خواهد داشت و طی این مدت، تغییرات قابل‌توجهی در الگوی کلی حاکم بر جو استان مشاهده نخواهد شد.

کارشناس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان زنجان با اشاره به اینکه برآوردها نشان می‌دهد که میزان بارش‌ها در روزهای یکشنبه و دوشنبه در مقایسه با سایر روزها افزایش نسبی خواهد داشت و شرایط برای رخداد بارندگی در این بازه زمانی مهیاتر خواهد بود، ادامه داد: اداره‌کل هواشناسی استان زنجان با توجه به فعالیت این سامانه بارشی، اقدام به صدور هشدار سطح زرد کرده است که اعتبار آن تا پایان روز دوشنبه ادامه خواهد داشت. 

وی عنوان کرد: این هشدار با هدف ارتقاء سطح آمادگی دستگاه‌های اجرایی و همچنین آگاهی‌بخشی به عموم شهروندان صادر شده و توصیه می‌شود تمهیدات لازم جهت کاهش مخاطرات احتمالی در نظر گرفته شود.

سلطانی ادامه داد: پیش‌بینی‌ها حاکی از افزایش سرعت وزش باد در برخی ساعات، به‌ویژه در بعد از ظهر امروز به‌گونه‌ای باشد که در برخی مناطق، سرعت باد ممکن است به آستانه نسبتاً شدید برسد. این شرایط می‌تواند در فعالیت‌های روزمره و ترددهای شهری تأثیرگذار باشد. افزون بر این، روند تغییرات دمایی نشان‌دهنده کاهش نسبی دما طی روزهای آینده است که در نتیجه آن، هوا اندکی خنک‌تر خواهد شد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر