logo
امروز : جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۵۷
[ شناسه خبر : ۱۴۱۲۰ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
سرپرست امور معادن سازمان صمت استان زنجان:

ذخایر مواد معدنی استان زنجان 610 میلیون تن است/ لزوم اصلاح شیوه اکتشاف و استخراج برای کاهش آسیب‌های زیست محیطی

ذخایر-مواد-معدنی-استان-زنجان-610-میلیون-تن-است-لزوم-اصلاح-شیوه-اکتشاف-و-استخراج-برای-کاهش-آسیب‌های-زیست-محیطی

سرپرست امور معادن سازمان صمت استان زنجان با اشاره به اینکه 388 معدن در استان زنجان وجود دارد گفت: میزان ذخایر قطعی مواد معدنی استان زنجان 610 میلیون تن است.

به گزارش موج رسا; مهدی حمیدی امروز در دومین کنفرانس ملی معدنکاری و صنایع معدنی سبز استان زنجان اظهار کرد: آموزش تکنولوژی‌های روز در بخش معدن به معدنکاران، بهره برداران و کارگران معدن گامی در جهت اجرای معدنکاری سبز است.

وی بیان کرد: هم اکنون ما نیازمند ارائه آموزش‌های روز دنیا به فعالان حوزه معدن در استان هستیم که این امر نقش بسزایی در ایجاد معدنکاری سبز دارد.

سرپرست امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان خاطر نشان کرد: تاکنون 17 دوره آموزشی برای کارگران معدن برگزار شده که باید تعداد این دوره ها افزایش یابد.

وی در مورد بروررسانی ماشین آلات معادن در استان زنجان عنوان کرد: استفاده از ماشین آلات به روز در معدنکاری سبز  نقش تاثیر گذاری دارد که در این راستا وزارت صنعت ، معدن و تجارت جهت به روز رسانی ماشین آلات بخش معدن، واردات ماشین آلات معدن را با تعرفه صفر در نظر گرفته شده است.

حمیدی استفاده از نرم افزار در معادن و تبدیل آن به سخت افزار و تشویق بهره برداران از دیگر روشهای استقرار معدنکاری سبز در معادن استان عنوان کرد.

بیشتر بخوانید:

328 معدن غیر فعال در استان زنجان قابلیت فعال شدن دارند

وی با اشاره به تعداد معادن فعال در استان زنجان گفت: در حال حاضر در استان 388 معدن با 35 نوع تنوع معدنی وجود دارد که ذخیره قطعی این معادن 610 میلیون تن است.

سرپرست امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان بیان کرد: در سال گذشته مجموعا 5 میلیون و 300 هزار تن ماده معدنی در استان زنجان استخراج شده است.

وی با اشاره به اینکه حضور سرمایه گذاران واقعی در حوزه معدن باعث شده برنامه‌ریزی مناسبی برای استخراج مواد معدنی در استان انجام شود عنوان کرد: اصلاح شیوه اکتشاف و استخراج آسیب کمتری به محیط زیست و منابع طبیعی وارد می‌کند.

ارائه 80 مقاله علمی از دانشگاه های سراسر کشور به دبیرخانه کنفرانس ملی معدنکاری

فرهاد صمیمی دبیر علمی جشنواره تصریح کرد: دریافت این مقالات از مرداد ماه آغاز و تا آذر ماه ادامه داشت، که پس از اتمام مهلت ارسال هر یک از مقالات به 5 داور ارسال گردید و در نهایت با تائید حداقل 3 داور مقاله پذیرفته شد.

صمیمی بیان کرد: از بین 80 مقاله 20 مقاله به صورت سخنرانی از داوران پذیرش گرفتند که از این تعداد با توجه به محدودیت زمانی 14 مقاله در این کنفرانس ارائه گردید و حدود 40 مقاله به صورت پوستری پذیرش شد.

دبیر علمی این کنفرانس با اشاره به افزایش کمی و کیفی مقالات در این دوره عنوان کرد: امسال شاهد افزایش تعداد مقالات و نیز رشد کیفی مقالات بودیم که این امر حاکی از آن است که بحث تخصصی معدنکاری سبز در بین دانشجویان جا افتاده است و بخش دانشگاهی و آکادمی به اهمیت این موضوع پی بردند و بر روی آن تحقیق شده و روز به روز مقالات با کیفیت بیشتری کار می شود.

وی خاطر نشان کرد: مقالات ارسال شده به این کنفرانس از دانشگاه های سیستان بلوچستان، یزد، صنعتی اصفهان، رفسنجان و ارومیه بوده است.

صمیمی افزود: این کنفرانس با این هدف برگزار شده است که دید محیط زیست، منابع طبیعی و دست اندرکاران منابع طبیعی با دید معدنکاران و افرادی که در عرصه معدنی مشغول کارهای علمی و عملی هستند نزدیک تر شود چرا که ما در کشور با خلای مواجه هستیم. متخصصینی نداریم که همزمان به محیط زیست و معدن مسلط باشند.

وی تصریح کرد : خوشبختانه به تازگی وزارت علوم رشته تحصیلات تکمیلی به عنوان معدن و محیط زیست در مقطع کارشناسی ارشد راه اندازی کرده که در دانشگاه تهران و تربیت مدرس تدریس می شود.

انتهای پیام/

فرم ارسال نظر