logo
امروز : پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۰۳
[ شناسه خبر : ۸۸۲ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 5 دقیقه ]
استاندار زنجان:

زنان زنجانی حضور غیرتمندانه ای درعرصه فعالیتهای خیریه دارند

زنان-زنجانی-حضور-غیرتمندانه-ای-درعرصه-فعالیتهای-خیریه-دارند

استاندار زنجان با بیان اینکه 300 سمن و تشکل مردمی در استان فعالیت می کنند، گفت: حضور زنان در این عرصه ها غیرتمندانه بوده و کمتر تشکلی را داریم که زنان در آن حضور پررنگی را نداشته باشند.

به گزارش موج رسا; اسدالله درویش امیری ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی دختران جوان با مسئولان استانی و ملی اظهار داشت: سرمایه گذاری برای رشد و کمال زنان ، سرمایه گذاری برای تربیت و پیشرفت جامعه است و در این صورت است که سلامت خانواده ها تامین می شود.

وی مشارکت دختران و زنان زنجانی را در عرصه های علمی و دینی را مطلوب ارزیابی کرد و تصریح کرد: خوشبختانه در استان زنجان دختران و زنان حضور جدی در دانشگاهها و حوزه های علمیه دارند.

استاندار زنجان افزود: در دانشگاه های استان شاهد حضور موثر دختران و زنان هستیم و بخش قابل توجهی از جمعیت محصل امروز ما را دختران تشکیل می دهند .

وی با بیان اینکه زنان مشارکت کم نظیری را در عرصه فرهنگی و اجتماعی دارند گفت: بالغ بر 300 سمن و تشکل مدنی در سطح استان فعالیت می کنند که در این راستا نقش جدی و عضویت زنان را در این سمن ها داریم.

درویش امیری خاطرنشان کرد: ما در مجموعه فعالیتهای موسسات خیریه شاهد هستیم که زنان مشوق مردان برای انجام فعالیتها هستند.

وی با اشاره به آغاز بکار مرکز دیالیز شمالغرب کشوردر طی روزهای گذشته در استان زنجان، ابراز کرد: این مجموعه نیز با مشارکت کامل خیران ایجاد شده و خانم ها غیرتمندانه وارد عمل شدند.

درویش امیری حضور زنان در حوزه اجتماعی و مشارکتهای مردمی را اعتماد آفرین دانست و گفت: زنان بیشتر از مردان می توانند اعتماد ایجاد کنند چرا که موسسات خیریه مانند روزبه و مهرانه  نمونه های بارزی از توانمندی حضور زنان زنجانی در امر مشارکت اجتماعی هستند.

در ادامه چند تن از دختران موفق استان به بیان مشکلات و دیدگاه های خود پرداختند.

 

*نبود حمایتها مادی و معنوی در جامعه هنر استان به شدت احساس می شود

یاسمن رحیمی نیکو به نمایندگی از دختران هنرمند زنجان نبود مسیر هدایت کننده و حمایت کننده در عرصه هنر استان را یکی از مشکلات هنرمندان استان دانست و گفت: نبود حمایتها مادی و معنوی در جامعه هنر استان به شدت احساس شده و در این راستا نیازمند ایجاد مجمعی برای دختران هنرمند استان هستیم.

وی افزود: احداث و راه اندازی خانه هنرمندان یکی از مطالبات  قشر هنری استان است که تا کنون به این انتظار هنرمندان استان جامعه عمل پوشیده نشده است.

وی با اشاره به لزوم بکار گیری از هنرمندان زنجانی در برنامه های صدا و سیمای استان ابراز کرد: صداوسیمای استان می تواند هنرمندانه ترعمل کرده و در برنامه های خود از هنرمندان جوان نیز استفاده کنند تا هم شاهد استفاده از هنر این افراد بوده و نیز شاهد افزایش کیفیت برنامه های صدا و سیما باشیم.

 

*فضاهای ورزشی بیشتری برای زنان زنجانی ساخته شود

الناز رکابی نماینده ورزشکاران استان به کمبود فضاهای ورزشی در استان زنجان پرداخت و گفت: با توسعه فضاهای ورزشی می‎توان شاهد حضور تعداد بیشتری از بانوان در انجام فعالیتهای  ورزش باشیم چرا که بسیاری از بانوان امکان حضور در باشگاه های ورزشی را ندارند.

وی با ضرورت توجه به حمایتهای مالی و معنوی از قهرمانان رشته‎های ورزشی عنوان کرد:این حمایتها می تواند در گسترش و تشویق زنان برای حضور در فعالیتهای ورزشی در بعد قهرمانی  بسیارموثر باشد چرا که ورزشکاران الگوی این افراد برای ادامه مسیر ورزشی به صورت حرفه ای هستند.

وی نبود اسپانسرمالی را یکی از مشکلات قهرمانان رشته های ورزشی دانست و تاکید کرد: عدم نبود اسپانسر مالی و اختصاص چند میلیون تومان برای ادامه فعالیت ورزشی یک ورزشکار سبب شده است که او ادامه مسیر را در استان نداشته و از ادامه این مسیر ناامید شود. 

 

* مهمترین مشکل در بین دختران روستایی عدم باور توانمندیهای آنان است

صبوری نماینده دختران روستایی نیز با لزوم توجه به ارتقا اعتماد به نفس در دختران روستایی ابراز کرد: مهمترین مشکل در بین دختران روستایی عدم باور واعتماد به نفس است که این اعتماد باید توسط مسئولان ایجاد شود.

وی با اشاره به موفقیتهای چشمگیر دختران روستایی در عرصه های مختلف تصریح کرد: سرمایه گذاری درستی برای بهره گیری از این زنان تحصیل کرده روستایی انجام نشده است .

صبوری احیای صنایع دستی منسوخ شده در روستاها ، استفاده از ظرفیتهای فکری دختران تحصیل کرده در اداره روستاها و نیز ایجاد سالنهای فرهنگی و ورزشی در مناطق روستایی  و کمک در راستای آموزش دختران و زنان روستایی را از جمله مطالبات  دختران روستایی دانست .

زهره سعید محمدی نماینده دختران کارآفرینی زنجان نیزبا تاکید بر ارائه تسهیلات برای حضور زنان در عرصه مشاغل خانگی و کوچک تصریح کرد: کارآفرینان افرادی هستند که خودشان دست به کار شده و کارهای آنها ارزش آفرینی از هیچ است.

 وی افزود: زنان و دختران صنعتگر فرصتهای بی شماری را در حوزه مشاغل کوچک و خانگی دارند که حمایتهای مادی و ارائه تسهیلات می تواند گامی موثر برای گسترش چنین مشاغلی توسط بانوان باشد.

فرشته محمدی نماینده حوزه علمیه خواهران  نیز با اشاره به اینکه در حوزه های علمیه خواهران استان در مقطع سطح دو 400 طلبه و در مقطع کارشناسی ارشد90 طلبه  در حال تحصیل هستند گفت: امیدواریم بتوانیم به طور تخصصی تربیت نیرو را در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی داشته باشیم./ک

انتهای پیام/

فرم ارسال نظر