گروه:اقتصادي
ساعت :  ۱۳:۰۹ منتشرشده درتاریخ: ۱۳۹۷/۰۶/۲۰ شناسه خبر : ۸۱۹۶
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان زنجان:
سالانه 16 هزار تن گوشت قرمز در زنجان تولید می‌شود/ دام زنده از راه‌های غیرقانونی از استان زنجان خارج می‌شود

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به معضل قاچاق دام زنده از استان زنجان گفت: دام زنده از راه‌های غیرقانونی از استان زنجان خارج می‌شود.

محمد علی صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به اینکه میزان جمعیت دامی سبک و سنگین در استان زنجان نزدیک به یک میلیون و 200 هزار راس است اظهار کرد: سالانه از این تعداد 15 تا 16 هزار تن گوشت قرمز در استان زنجان تولید می‌شود.

وی با اشاره به میزان مصرف گوشت قرمز در استان زنجان تصریح کرد: میزان مصرف سالانه گوشت قرمز با توجه به میزان جمعیت استان زنجان حدود 12 هزار تن است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه سالانه میزان تولید گوشت قرمز در استان زنجان مازاد بر مصرف استان است افزود: در حدود 24 درصد مازاد تولید گوشت قرمز در استان زنجان داریم.

وی با اشاره به اینکه گرانی گوشت قرمز در زنجان به چند عامل بستگی دارد گفت: بحث نرخ ارز محدودیت قاچاق دام زنده را افزایش داده و در اویل مشکلات ارزی بحث صادرات دام زنده به صورت غیر مستقیم از استان زنجان انجام می‌شد و با پیگیری‌های انجام شده جلو صادرات دام زنده نیز گرفته شد.

صادقی با اشاره به اینکه متاسفانه بحث قاچاق دام زنده از استان زنجان انجام می‌شود گفت: دام‌های زنده به شکل‌های مختلف و از راه‌های غیرقانونی از استان زنجان و کشور خارج می‌شود.

وی بیان کرد: کنترل قاچاق دام زنده کمی مشکل است ولی با نیروی انتظامی نیز موافقت‌های لازم در خصوص کنترل آن انجام شده است.

//ع

انتهای پیام/

ارسال نظر
2 + 4 =

نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود. نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

نظرات