logo
امروز : دوشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۰
پیامبر اکرم(ص): ماه مبارک رمضان ابتدایش رحمت و میانه‏ اش مغفرت و پایانش آزادى از آتش جهنم است. (بحار الانوار، ج 93، ص 342)
[ 2021/4/19 ] [ 6 رمضان 1442 ]
شناسه خبر : ۷۰۶۰
مدیر شیلات و آبزیان استان زنجان خبرداد

تولید بیش از 12 هزار تن ماهی در استان زنجان/ بدنبال جذب سرمایه‌گذار در صنعت فرآوری آبزیان هستیم

تولید-بیش-از-12-هزار-تن-ماهی-در-استان-زنجان-بدنبال-جذب-سرمایه‌گذار-در-صنعت-فرآوری-آبزیان-هستیم

مدیر شیلات و آبزیان استان زنجان با اشاره به جذب سرمایه‌گذار در صنعت فرآوری آبزیان در استان زنجان گفت: سرمایه گذاری در حوزه فرآوری و بسته بندی محصولات شیلاتی امسال در استان زنجان جزو اولویت‌های ما خواهد بود.

به گزارش موج رسا; منصور حقی راد امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه سرانه مصرف آبزیان در استان زنجان را 6.5 کیلوگرم اظهار کرد: در راستای ارتقای سرانه آبزیان در استان و به تبع آن افزایش سطح سلامت جامعه با توجه ظرفیت بالای تولید انواع ماهیان بویژه ماهی قزل‌آلا در استان، ایجاد واحدهای فرآوری و بسته بندی به منظور عرضه ماهی پاک شده و آماده طبخ در استان ضروری است.

وی با بیان اینکه سرمایه گذاری در حوزه فرآوری و بسته بندی محصولات شیلاتی طی سال جاری در استان زنجان جزو اولویت ها بوده و به طور جدی در دستور کار قرار دارد به تولید بیش از 12 هزار و 300 تن ماهی قزل آلا در استان اشاره و خاطرنشان کرد: از طرفی پایین بودن مصرف سرانه آبزیان در استان و خروج ماهیان تولیدی آبزی پروران برای مصرف به سایر استان ها، زمینه ساز فعالیت واسطه ها شده و نهایتا تولیدات آبزی پروران استان به قیمت پایین توسط واسطه‌ها خریداری می‌شود.

مدیر شیلات و آبزیان استان زنجان بیان کرد: برگزاری کلاس‌های آموزش طبخ آبزیان برای علاقه مندان، برنامه ریزی برای برگزاری جشنواره‌های طبخ آبزیان و عرضه ماهیان به صورت زنده در استان و همچنین برنامه‌ریزی برای ایجاد غرفه‌‌های عرضه مستقیم ماهی به صورت زنده فروشی در سطح شهر از جمله اقدامات انجام گرفته در راستای ترویج مصرف ماهی در بین شهروندان در مناطق مختلف استان بوده است.

حقی‌راد افزود: امسال به مناسبت هفته سلامت همزمان با برگزاري جشنواره آشپزي كلاس طبخ آبزيان نيز با همكاري مركز بهداشت شهرستان زنجان با حضور بيش از 120 نفر از بانوان روستايي و داوطلبين سلامت برگزار شد و در اين كارگاه شركت كنندگان با نحوه پخت انواع غذاها با استفاده از گوشت ماهي، نحوه تشخيص ماهي تازه از مانده، چگونگي فيله كردن گوشت ماهي و مزاياي مصرف ماهي آشنا شدند.

وی با بیان اینکه ادارات شیلات در تمام شهرستان ها آمادگی برگزاری دوره‌های آموزشی طبخ آبزیان برای کارکنان ادارات و نهادهای مختلف در سراسر استان را دارد گفت: متقاضیان در صورت تمایل می توانند به اداره شیلات شهرستان مربوطه مراجعه کنند.

//ع

انتهای پیام/

نظرات
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت های مورد نیاز علامت گذاری شده اند. *