برداشت 80 هزار تن سیر از مزارع شهرستان طارم
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به برداشت نزدیک به 80 هزار تن سیر از مزارع شهرستان طارم گفت: برداشت این محصول از اویل اردیبهشت ماه در این شهرستان آغاز شد.
عبداالله جعفری در گفتوگو با خبرنگار موج رسا; اظهار کرد: شهرستان طارم در شمال استان زنجان به عنوان یکی از قطبهای اصلی تولید کننده سیر در کشورمان مطرح است.
وی تصریح کرد: سیر تولیدی در این شهرستان به عنوان یک ماده غذایی ارزشمند که نقش معجزه آسایی در سلامت انسان و پیشگیری از انواع بیماریهای قلبی و عروقی و عفونتها دارد، به دلیل شرایط اقلیمی مطلوب منطقه از کیفیت، طعم و عطر بسیار عالی برخوردار است.
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به اینکه عمده ارقام سیر تولیدی در شهرستان طارم از نوع سیر صورتی، سیر قرمز و آذرشهر بوده است افزود: امسال یک هزار و 900 هکتار از زمینهای طارم زیر کشت این محصول اختصاص داده شد.
وی با بیان اینکه سیر طارم به دلیل کیفیت مطلوب مشتریان ثابت خود را دارد، عنوان کرد: همه ساله بخش قابل توجهی از سیر تولیدی شهرستان طارم علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای مختلف صادر ميشود.
//ع
انتهای پیام/