تنوع غذایی ایران فرصت مناسب برای جذب گردشگر/ میراث فرهنگی در احیای سنت ها پیشگام است

استاندار زنجان گفت:ما در جمهوری اسلامی از تنوع غذایی بالایی برخورداریم و همین امر فرصت مناسبی برای جذب گردشگر است.
به گزارش موج رسا; اسدالله درویش امیری در مراسم اختتامیه جشنواره بینالمللی غذای اکو- جاده ابریشم، اظهار داشت: استان زنجان ظرفیت های مطلوبی برای برگزاری نمایشگاه ها و جشنواره های بین المللی دارد.
وی با بیان اینکه برگزاری جشنواره ها فرصت مناسبی برای در کنار هم بودن خانوادهها محسوب می شود، افزود: با حضور خانواده ها در کنار هم، شادی و نشاط نیز بیشتر می شود.
این مقام مسئول برگزاری جشنواره غذای اکو را فرصتی برای معرفی سنن کهن ایرانیان عنوان کرد و گفت: سازمان میراث فرهنگی در احیای سنت ها پیشگام بوده و چه بسا که اگر میراث فرهنگی نبود، بسیاری از سنتها فراموش میشد.
استاندار زنجان با اشاره به صدور بیانیه در نشست وزرای کشورهای عضو "اکو" در حمایت از جشنواره غذای اکو - جاده ابریشم، بیان داشت: در این نشست به برگزاری هر ساله جشنواره تاکید شد.
درویش امیری غذا را ضروریترین نیاز انسانها عنوان کرد و گفت: با توجه به سرعت جامعه شهرنشینی، مردم بیشتر به غذای سالم و سنتی نیازمند هستند.
وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره نشان داد که غذاها فقط فست فود نیست،بیان داشت: غذاهای سالم، همان غذاهای طبیعی هستند.
این مقام مسئول برگزاری این جشنواره را موجب تبادل فرهنگها و پیوند ملتها دانست و خاطرنشان کرد: غذا موجب گسترش فرهنگ بومی هر کشور میشود.
استاندار زنجان تنوع غذایی را فاکتور مهمی در جذب توریسم عنوان کرد و گفت: خوشبختانه ما در جمهوری اسلامی از تنوع غذایی بالایی برخورداریم و همین امر فرصت مناسبی برای جذب گردشگر است.
وی هر غذای ایرانی را شناسنامه ایرانیان عنوان کرد و افزود: البته برگزاری این جشنواره نیز به معرفی این شناسنامه جذب گردشگر برای استان و کشور شده است//ن
انتهای پیام/