logo
امروز : پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۲۰:۰۶
[ شناسه خبر : ۶۶۹ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان:

5.66 میلیون قطعه مرغ گوشتی در استان زنجان تولید می‌شود

5.66-میلیون-قطعه-مرغ-گوشتی-در-استان-زنجان-تولید-می‌شود

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به تولید مرغ در یک دوره گفت: 5.66 میلیون قطعه مرغ گوشتی در یک دوره در استان زنجان تولید می‌شود.

رحمان رستمخانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار موج رسا; اظهار کرد: استان زنجان با بیش از 200 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت بالغ بر 5.66 میلیون قطعه در یک دوره یکی از استان های پیشرو در زمینه اتوماسیون و مکانیزه کردن واحدهای مرغداری در کشور محسوب می شود.

وی تصریح کرد: از سال 1389 با آغاز طرح هدفمندسازی یارانه ها پروژه مشترکی با همکاری دانشگاه زنجان و مرکز تحقیقات علوم دامی استان زنجان در خصوص تعیین درجه مکانیزاسیون برای واحدهای مرغداری استان آغاز شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان افزود: خوشبختانه با جمع آوری آمار و اطلاعات در حال حاضر این کار در استان به نتیجه رسیده و ضوابط و معیارهای علمی و عملی برای تعیین و ارتقای درجه مکانیزاسیون در مرغداری های استان استخراج شده است.

وی با اشاره به اجرای طرح تعیین درجه مکانیزاسیون در مرغداری‌های گوشتی استان زنجان گفت: در حال حاضر تمام مرغداری های گوشتی استان زنجان دارای درجه مکانیزاسیون هستند.

رستمخانی بیان کرد: این پروژه برای اولین بار در سطح کشور در استان زنجان اجرا شده است.

وی به مزیت های تعیین درجه مکانیزاسیون در مرغداری های گوشتی اشاره و خاطرنشان کرد: با اجرای این پروژه نوع و میزان تجهیزات هر مرغداری در سطح استان به طور دقیق مشخص شده و نهایتا می توان از تعداد جوجه ریزی در هر متر مربع از واحدهای مرغداری برآورد دقیقی داشت.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان افزایش بهره وری سوخت را از دیگر مزایای مهم تعیین درجه مکانیزاسیون در مرغداری های گوشتی دانست و بیان کرد: پس از اجرای این پروژه، با ارتقای بهره وری در مرغداری های گوشتی استان، مصرف سوخت در واحدهای سطح استان حداقل 200 درصد کاهش پیدا کرده است.

//ع

انتهای پیام/

فرم ارسال نظر