logo
امروز : جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۲:۰۰
[ شناسه خبر : ۶۴ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
در مجمع سالانه بسیج جامعه زنان استان زنجان مطرح شد؛

از ارشاد مدلینگ های فعال در فضای مجازی تا برگزاری جشنواره ترش و شیرین در زنجان/تکنولوژی های واردتی به کشور پیوست فرهنگی ندارد

از-ارشاد-مدلینگ-های-فعال-در-فضای-مجازی-تا-برگزاری-جشنواره-ترش-و-شیرین-در-زنجان-تکنولوژی-های-واردتی-به-کشور-پیوست-فرهنگی-ندارد

در مجمع سالانه بسیج جامعه زنان استان زنجان بحث هایی همچون ارشاد مدلینگ های فعال در حوزه مجازی و برگزاری جشنواره ترش و شیرین به عنوان بخشی از برنامه های بسیج جامعه زنان زنجان مطرح شد.

به گزارش موج رسا; فاطمه سلیمانی در پنجمین مجمع قشر بسیج جامعه زنان سپاه انصار المهدی (عج) استان زنجان با گرامیداشت ایام الله دهه فجر، اظهار داشت: در سال 95 کارگروه اقتصاد مقاومتی و اشتغال از سوی جامعه زنان برگزار شده است که برگزاری این جلسات منجر به ارائه یک طرح شده است.

وی با اشاره به برگزاری دو جلسه احیای امر به معروف و نهی از منکر، خاطرنشان کرد: دستآوردهای این جلسات نیز به مسئولان ذیربط ارائه شده است.

رئیس بسیج جامعه زنان سپاه انصار المهدی (عج) استان زنجان با بیان اینکه شورای قشر جامعه زنان استان زنجان نیز 22 مورد در حوزه های تابعه برگزار شده است، تصریح کرد: کارگروه های مجمع شهرستان با نقش زنان در اقتصاد مقاومتی برگزار شده است.

سلیمانی خاطرنشان کرد: کارگاه های پوشش و تاثیر آن بر روان، مسائل خانواده و برگزاری نشست های زندگی ایرانی- اسلامی از برنامه های اجرا شده در سال جاری است.

وی با بیان اینکه همایش سه ساله های حسینی به منظور آشنایی کودکان با فرهنگ عاشورا برگزار شده است، بیان داشت:برگزاری نمایشگاه عفاف و حجاب از دیگر برنامه های اجرا شده است.

این مسئول ادامه داد: ارشاد مدلینگ های فعال در فضای مجازی نیز از اقدامات انجام شده است که تاثیرگذاری مطلوبی داشت.

ابو بصیری رئیس کارگروه فضای مجازی نیز در ادامه این جلسه اظهار داشت: کارگاه امر به معروف اخیرا اقدام به فعالیت کرده و تا کنون دو جلسه برگزار شده است.

 

*گاهی معروفات و منکرات در جامعه واروانه جلوه داده می شود

وی با اشاره به اینکه متاسفانه گاهی معروفات و منکرات در جامعه واروانه جلوه داده می شود، افزود: برگزاری چنین کارگاه هایی ضروری بود.

رئیس کارگروه فضای مجازی خاطرنشان کرد: فضای مجازی یکی از آسیب ها و مصادیقی است که نیاز بود در کارگاه های امر به معروف و نهی از منکر به آن پرداخته شود.

ابو بصیری بیان داشت: استفاده از اینترنت در ایران 12 برابر ژاپنی ها است در حالی که میزان پیشرفت در کشور در حوزه علم ناچیز است.

وی خاطرنشان کرد: از سال 71 اینترنت وارد جامعه شده است و هنوز استفاده مطلوبی از آن صورت نگرفته است.

رئیس کارگروه فضای مجازی با بیان اینکه قرار بود هر برنامه و نرم افزاری که به عنوان تکنولوژی وارد می شود دارای پیوست فرهنگی باشد، افزود: در این صورت اگر مغایر با دین و مذهب و فرهنگ باشد باید کنترل شود اما متاسفانه این برنامه ها آک وارد کشور شده و عرضه می شود.

امیر خانی، رئیس کارگروه کارآفرینی و اقتصاد نیز در ادامه این جلسه اظهار داشت: چهار جلسه با حضور کارآفرینان برتر جامعه زنان برگزار شده و یک مورد کارگاه نقش زنان در اقتصاد مقاومتی برگزار شده است.

 

*برگزاری جشنواره ترش و شیرین در زنجان

وی با اشاره به برگزاری جشنواره ترش و شیرین، بیان داشت: زنان در اقتصاد مقاومتی نقش مهمی دارند که در کنار تربیت فرزندان تولیداتی دارند اما محلی برای فروش ندارند.

این مسئول ادامه داد: صنایع دستی، بافتنی، ترشیجات از سوی خانم های خانه دار پیگیری می شود که می توان زمینه فروش محصولات بانوان را با ایجاد مشاغل خانگی فراهم کرد.

رئیس کارگروه کارآفرینی و اقتصاد افزود: این جشنواره فرصت مناسبی برای ارائه محصولات خانگی است که با همکاری دستگاه های می تواند فصلی برگزار شود.

انتهای پیام/ن

 

انتهای پیام/

فرم ارسال نظر