logo
امروز : شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۳:۲۲
[ شناسه خبر : ۶۳۵۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان خبر داد

تشدید نظارت بهداشتی بر اماکن و مراکز ارائه‌کننده خدمات در ایام نوروز

تشدید-نظارت-بهداشتی-بر-اماکن-و-مراکز-ارائه‌کننده-خدمات-در-ایام-نوروز-

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان از تشدید نظارت بهداشتی بر اماکن و مراکز ارائه‌کننده خدمات در ایام نوروز خبر داد.

محمدرضا صائینی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به اینکه بازدیدهای دانشگاه علوم پزشکی زنجان از مراکز مختلف در ایام نوروز انجام می‌شود، اظهار کرد: نظارت و تشديد بازرسی بهداشت محیطی از تمامی اماكن عمومي تحت پوشش با در نظر گرفتن اولويت اماکن حساس در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: این مراکز شامل سرويس‌هاي بهداشتي عمومي داخل شهري و بين راهي، اماکن بین راهی، مهمانسراها، هتل، متل، مسافرخانه، زائرسرا و اقامتگاه ها، مساجد، زیارتگاه ها، پارك ها، جايگاه هاي اسكان مسافران نوروزي، تفرجگاه ها، اماكن مشابه با تأكيد بر رعايت بهداشت فردي، ابزار و تجهیزات و بهداشت ساختمان، آب مصرفي و دفع صحيح پسماند و فاضلاب، نظافت عمومي و عدم استعمال دخانيات هستند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان بیان کرد: نظارت وتشدید بازرسي بهداشت محیطی بر ترمينال هاي مسافربري، ايستگاه هاي راه آهن، فرودگاه ها، اتوبوس ها و قطارهاي مسافربري با تأكيد بر عرضه موادغذايي سالم، دقت در حفظ ايمني موادغذايي، بهداشت فردی شاغلین مرتبط با تهيه و توزيع موادغذايي، استفاده از آب شرب و يخ مورد تایید با اولویت استفاده از آب بسته بندي شده در وسايط نقليه عمومي مسافربري، نظافت عمومي، نظافت سرويس هاي بهداشتي، بهداشت ابزار و تجهیزات (پتو، ملحفه و استکان و لیوان مورد استفاده در قطارها) و کنترل و کاهش استعمال دخانیات از جمله قلیان دراماکن و مراکز فوق در دستور کار قرار گرفته است.

وی گفت: تهیه و نصب بنرهای اطلاع رسانی در خصوص اجرای مانور و برنامه سلامت نوروزی حداقل در محل ستاد معاونت و محل مرکز بهداشت شهرستان و در ورودی و خروجی های مناطق شهری و میادین اصلی شهرها از جمله اقدامات بوده است.

صائینی با اشاره به نظارت و بازرسی بهداشت محیطی از استخرهای شنا و مراکز تفریحی آبی عنوان کرد: ساماندهی فعاليت دستفروشان موادغذايي و جلوگیری از فروش موادغذایی بالقوه خطرناک و موادغذایی فاقد بسته بندی، فاقد مجوز بهداشتی و تاریخ مصرف معتبر به صورت دستفروشی با مشارکت سازمان هاي مرتبط انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: نظارت بر توزيع سالاد و سبزي خام در تمامی مراكز طبخ و تهيه موادغذايي و اغذيه فروشي ها به طوري كه مراحل سالم سازي بطور كامل رعايت شود، انجام می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با اشاره به نمونه برداری هدفمند از موادغذایی سنتی و صنعتی در طول طرح اظهار کرد: توجه ویژه به نظارت بر تهیه و توزیع شیرینی سنتی با اولویت استفاده از مواد اولیه سالم و بهداشتی در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: به روز کردن اطلاعات رتبه بندی رستورانها در سامانه جامع مدیریت بازرسی از جمله اقدامات است.

//س

انتهای پیام/

فرم ارسال نظر