logo
امروز : دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴ ساعت ۱:۵۳
[ شناسه خبر : ۶۱۵۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
معاون پشتیبانی آموزش و پرورش استان زنجان:

ثبت‌نام اینترنتی برای اسکان فرهنگیان تا 23 اسفند ماه ادامه دارد/ پیش‌بینی 439 کلاس برای اسکان فرهنگیان در ایام نوروز

ثبت‌نام-اینترنتی-برای-اسکان-فرهنگیان-تا-23-اسفند-ماه-ادامه-دارد-پیش‌بینی-439-کلاس-برای-اسکان-فرهنگیان-در-ایام-نوروز

معاون پشتیبانی آموزش و پرورش استان زنجان گفت: ثبت‌نام اینترنتی برای اسکان فرهنگیان تا 23 اسفند ماه ادامه دارد.

یعقوبعلی عبادی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به اسکان فرهنگیان در نوروز اظهار کرد: طبق سنوات گذشته امسال نیز میزبان میهامانان نوروزی فرهنگی به استان هستیم.

وی با بیان اینکه رزرو اینترنتی از 4 اسفند ماه در سامانه اسکانان میهمانان فرهنگی انجام می‌شود، ابراز کرد: رزور اینترنتی تا 23 اسفند ماه ادامه خواهد داشت که فرهنگیان از تمام نقاط کشور می‌توانند از طریق این سامانه بحث اسکان خود را رزرو  کنند.

معاون پشتیبانی آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه پذیرش میهمانان نوروزی از 25 اسفند ماه انجام می‌شود، عنوان کرد: برای ارائه خدمات مطلوب به فرهنگیان 14 پیاگاه فعال در این زمینه داریم و 50 مدرسه را برای این موضوع اختصاص دادیم.

وی با بیان اینکه 439 کلاس برای اسکان فرهنگیان در ایام نوروز در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: 224 کلاس از این تعداد گروه ویژه و 215 کلاس نیز گروه الف هستند.

عبادی بیان کرد: در کلاسهای گروه ویژه تمامی امکانات مورد نظر فراهم شده و در گروه الف نیز فقط تخت حذف شده است.

وی با اشاره به اینکه 250 نفر عوامل اجرایی درگیر اسکان نوروزی فرهنگیان خواهند بود، گفت: در هر منطقه یک ستاد داریم که ستاد مرکزی زنجان در هنرستان شهید مطهری خواهد بود.

معاون پشتیبانی آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه بنا به ارزیابی‌های سالهای گذشته ماندگاری میهمانان در زنجان 1.5 شب است، اظهار کرد: امسال با تمهیداتی که اندیشیده شده در نظر داریم تا ماندگاری را به دو شب و یا 2.5 شب برسانیم.

وی افزود: سعی کردیم تا مدارسی را برای اسکان فرهنگیان در نظر بگیریم که نزدیک به مرکز شهر، مراکز خرید، مراکز تفریحی و تاریخی و بازار زنجان باشد و در این راستا بروشورهایی برای معرفی اماکن تاریخی و گردشگری زنجان نیز تهیه شده است.

عبادی با بیان اینکه آداب و رسوم مردم زنجان در این بروشورها معرفی می‌شود، عنوان کرد: قیمت‌ها نیز نسبت به سال گذشته برای فرهنگیان هیچ تغییری نکرده است.

وی با تاکید بر اینکه اولویت ما برای اسکان، فرهنگیان خواهند بود، خاطرنشان کرد: تا ساعت 11 شب پذیرش از فرهنگیان انجام خواهد شد و در صورت داشتن ظرفیت می‌توانیم افراد غیرفرهنگی را نیز پذیرش کنیم.

معاون پشتیبانی آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه ظرفیت پذیرش 2200 نفر را در هر شب داریم، ابراز کرد: امسال کلاس‌های با کیفیت ب و ج نداریم و به دو گروه ویژه و الف تقسیم شده‌اند و تعداد مدارس و کلاسها نسبت به سال گذشته تغییری نکرده است.

//س

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر