logo
امروز : جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۳:۱۶
[ شناسه خبر : ۵۹۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 4 دقیقه ]
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان زنجان:

ثبت یک طلاق به ازای 4.9 ازدواج در زنجان

ثبت-یک-طلاق-به-ازای-4.9-ازدواج-در-زنجان

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان زنجان گفت: بررسی آمار سال گذشته و 8 ماهه اول امسال نشان می دهد که به ازای 4.9 ازدواج یک مورد طلاق در استان به ثبت رسیده است.

به گزارش موج رسا; سلمان حسینی امروز در اولین جلسه  تقسیم کار ملی کنترل و کاهش اسیبهای اجتماعی اظهار داشت: میزان طلاق در زنجان از سال 90 تا سال 94 رشد 44.19 درصدی داشته است.

وی تصریح کرد: استان زنجان در سال گذشته در زمینه طلاق در رده 22  کشور قرار داشته است.

 حسینی با اشاره به تشکیل 18 کارگروه در حوزه آسیبهای اجتماعی در سطح استان ابراز کرد: بهزیستی در16 کارگروه عضو بوده و در دو دستگاه نیز به عنوان دبیر فعالیت می کند.

وی نسبت ازدواج به طلاق در هشت ماه سال جاری را 4.6 دانست و گفت: این میزان نشان می دهد که به ازای هر 4.6 ازدواج یک مورد طلاق به ثبت رسیده است که نشاندهنده افزایش طلاق در طی سالهای گذشته بوده است.

بشیر مقدمی معاون امور پیشگیری و اجتماعی دادگستری استان زنجان نیز در این جلسه با بیان اینکه باید دستگاهها همسویی و هم پوشانی در اجرای برنامه های کاهش آسیب داشته باشند،تاکید کرد: باید برنامه دستگاهها هم راستا با یکدیگر بوده و تلاش کنیم تا با استفاده از ظرفیتهای یکدیگر به اهداف تعیین شده برسیم.

وی افزود: بنا به فرموده مقام معظم رهبری در زمینه کاهش اسیبهای اجتماعی با 20 سال تاخیر وارد شده ایم که همین امر لزوم کار جدی و تلاش مضاعف را دراین زمینه ضروری می سازد.

این مقام مسئول با اشاره به لزوم ضروری شدن آموزش های پیش از ازدواج در راستای کاهش طلاق گفت: در راستای کاهش طلاق دادگستری زنجان به این نتیجه رسیده است که آموزش های پیش از ازدواج را ضروری کند.

وی بیان کرد: در چند استان کشور آموزش های پیش از ازدواج  الزامی شده که در استان نیز این آموزش ها از طریق بنیاد ازدواج کوثر به متقاضیان ارائه می شود.

مقدمی یادآور شد:اموزش هادر 6 ساعت با پرداختن به مهارتهای زندگی و آشنایی با مسائل حقوقی به زوج های جوان ارائه می شود.

وی با بیان اینکه انجام مشاوره در اختلافات بسیار کار گشا است،گفت: علاوه بر آنکه آموزش های پیش از ازدواج لازم و ضروری بوده باید مشاوره های لازم در زمان بروز اختلاف بین زوجین ارائه شود چرا که بسیاری از اختلافات با انجام مشاوره منجر به صلح شده است.

وی وجود اختلاف در بین زوجین را امری طبیعی قلمداد کردو ابراز کرد :باید زمینه ای فراهم شود که با ارائه مشاوره این اختلافات را حل کرد.

معاون امور اجتماعی و پیشگیری دادگستری زنجان گفت:حتی می توان مشاوره پس از طلاق را هم در دستور کار قرار داد.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از موارد زوجین پس از طلاق متوجه اشتباه خود شده و خواهان بازگشت به زندگی مشترک هستند که در این زمینه می توان با ارایه مشاوره طلاق را به سازش ختم کرد.

وی با اشاره به ابعاد مختلف روانشناختی، اجتماعی و فرهنگی در بروز طلاق گفت:مسئله طلاق یک مساله چند بعدی است که باید با بررسی همه جوانب به آن پرداخت.

در ادامه اباذر چراغی استاد دانشگاه زنجان نیز با تاکید بر اینکه باید به طلاق به صورت امری چند بعدی نگریسته شود، تصریح کرد:در کنار این موضوع باید طلاق عاطفی را نیز مورد توجه قرار داد چرا که هم اکنون 50 درصد از زوجین با نوعی طلاق عاطفی مواجه هستند.

وی خاطرنشان کرد:متاسفانه ما وضعیت و سیمای طلاق را در استان نداریم و لازم است برای هریک از آسیبهای اجتماعی  طرح و سیمای موضوع را داشته باشیم.

وی با تاکید بر توجه بیشتر بر انجام کارهای پژوهشی در حوزه آسیبهای اجتماعی خاطرنشان کرد: اقدامات انجام شده در کارگروه باید برنامه محور و هدفمند بوده و حوزه پژوهشی را نیز در این زمینه جدی گرفته شود.

چراغی تصریح کرد:باید برنامه های متنوع را در راستای کاهش طلاق داشته باشیم و  برای هریک از این موارد برنامه مدونی وجود داشته باشد.

وی با تاکید بر گسترش آگاهی های عمومی در زمینه مهارتهای زندگی ابراز کرد: نقش رسانه ها بویژه صدا و سیما در این زمینه می تواند بسیار موثر باشد./ک

 

انتهای پیام/

فرم ارسال نظر