امام راحل بر پایه امید به نصرت و امداد الهی انقلاب خویش را بنا کرد

حجتالاسلام محمدی در گفتوگو با خبرنگار موج رسا; ضمن تسلیت ایام ارتحال امام خمینی(ره) و شهدای ۱۵ خرداد گفت: انقلاب اسلامی در حقیقت یک حرکت تدریجی و تکاملی است که در بخشهای مختلف باید اتفاق بیافتد، به همین دلیل رهبر انقلاب میفرماید هر جا انقلابی عمل کردیم موفق بودیم و هر جا غیر انقلابی عمل کردیم موفق نبودیم؛ بنابراین انقلابی بودن یک ویژگی مستمر و دائمی است.
وی در خصوص عناصر مکتب انقلاب اسلامی، گفت: عناصر مکتب انقلاب بر پایه یک مثلث سه ضلعی یعنی مکتب اسلام، رهبری و مردم مستقر است بنابراین اسلام سیاسی، ولی فقیه و مردم مسلمان ایران عناصر اصلی انقلاب اسلامی هستند.
مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه ناحیه خرمدره تصریح کرد: امام بر مبنای پایبندی به اسلام و قرآن، دفاع از محرومان و مستضعفان، عدم گرایش به قدرتهای شرقی و غربی، تحقق عدالت اجتماعی، تعلیم و تربیت اسلامی، نفی سلطه و حاکمیت ظالمانۀ قدرتهای زورگو، امید به نصرت و امداد الهی، نهضت و انقلاب خویش را بنا کردند.
محمدی همچنین در خصوص رویکرد امام در مقابل پهلوی گفت: امام، پهلوی را بدلیل عدم مشروعیت دینی، کودتایی و غیر مردمی بودن و عدم اتکا به قانون اساسی مشروطه، نامشروع میدانست.
وی در خصوص مبنای سیاست خارجی انقلاب و نظام دینی برآمده از آن نه شرقی نه غربی استقلال و عدم وابستگی به هیچ کدام از بلوک های شرق و غرب عنوان کرد
این کارشناس سیاسی گفت: منظور امام از صدور انقلاب مسأله فرهنگی والگو دهی به کشورهای دیگر و حمایت از جنبشهای آزادی بخش و حمایت از مستضعفین جهان و مسلمانان جهان همه در ذیل صدور انقلاب تفسیر میشوند.
حجتالاسلام محمدی همچنین در خصوص اینکه بر اساس چه ظرفیتها و بر پایه چه اهدافی حضرت امام(ره)، انقلاب اسلامی را «جهانی» تعریف کردند؟ گفت: اصل اسلام دعوت جهانی است امام نیز بر مبنا و مکتب اسلام قیام کردند، انقلاب اسلامی این ظرفیت را دارد که در جهان در بسیاری از زمینهها مطرح بکند ایران قطب جهان هست شرق و غرب را بهم وصل میکند ، ایران شاهراه جهان است.
انتهای پیام/