گروه:اقتصادي
ساعت :  ۱۰:۰۵ منتشرشده درتاریخ: ۱۳۹۶/۰۱/۲۱ شناسه خبر : ۱۳۶۹
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان زنجان خبرداد
کاهش 19 میلیون لیتری مصرف سوخت در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان زنجان

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به میزان مصرف سوخت واحد‌های کشاورزی در سطح استان گفت: مصرف سوخت در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان زنجان 19 میلیون لیتر کاهش یافته است.

رحمان رستمخانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار موج رسا; اظهار کرد: بعد از ابلاغ طرح هدفمند کردن یارانه ها، در بخش پرورش مرغ گوشتی استان کارگروهی متشکل از همکاران معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی، اتحادیه مرغداران، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان تشکیل شد تا راهکارهای افزایش بهره وری مصرف سوخت در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان مورد بررسی کارشناسی قرار گیرد.

وی تصریح کرد: عوامل افزایش بهره وری در این بخش با تعریف درجه مکانیزاسیون ویژه تاسیسات مرغداری گوشتی (برای اولین بار در کشور در استان زنجان) احصا و واحدهای پرورشی براساس آن درجه بندی شدند.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان زنجان خاطر نشان کرد: مجموع اقداماتی که در این راستا در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان انجام شد علاوه بر افزایش بهره وری سوخت، میزان تولید در واحد سطح را نیز افزایش داد.

وی از کاهش 19میلیون لیتری مصرف گازوئیل در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان به واسطه تعریف درجه مکانیزاسیون در این واحدها خبر داد و تصریح کرد: ارزش ریالی این صرفه جویی 57 میلیارد ریال برآورد شده است.

رستمخانی افزود: پرورش دهندگان مرغ گوشتی استان 57 میلیارد ریال درآمد بیشتری نسبت به سایر مرغداران گوشتی کشور داشته اند.

وی خاطرنشان کرد: در سال های اخیر توجه به بهبود مدیریت واحدهای مرغداری استان از لحاظ افزایش سطح دانش و معلومات مرغداران، بهبود کیفیت ساخت و ساز واحدهای مرغداری، رعایت مسائل قرنطینه ای و بهداشتی، کنترل جوجه ریزی از طرف اتحادیه‌های استانی، استفاده از جوجه‌های درجه یک با توجه به شرایط آب و هوایی استان و افزایش گرایش به همکاری با زنجیره های تولید گوشت مرغ در استان باعث شده که بهبود قابل ملاحظه ای در شاخص‌های پرورشی مرغ گوشتی در استان حاصل شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان زنجان ابراز کرد: این بهبودی بیانگر آن است که علاوه بر بهبود عملکرد مرغداری ها و به تبع آن افزایش درآمد آن‌ها که خود از شاخص‌های اقتصاد مقاومتی به شمار می‌رود، مردم استان نیز از محصولات با کیفیت‌تری نسبت به سال‌های گذشته بهره‌مند شده‌اند.

//ع

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
6 + 3 =

نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود. نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

نظرات